Başvurular bugün başladı! Akdeniz Üniversitesi bu kadrolara KPSS puanıyla personel alacak

Akdeniz Üniversitesinden beklenilen haber geldi. Personel alımları açılıyor. İşte detaylar…

Başvurular bugün başladı! Akdeniz Üniversitesi bu kadrolara KPSS puanıyla personel alacak

Akdeniz üniversitesi personel alımlarının duyurusunu yaptı. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Kamu İlan sitesinde yayına alınan duyuru doğrultusunda, Akdeniz Üniversitesinde hemşireden psikoloğa birçok sağlık personeli ve teknikeri alımları yapılacak. Başvurular 24 Ağustos tarihiyle başlayacak. Başvuru yapacak olan tüm adayların şartları detaylı ve dikkatli bir şekilde incelemesi gerekmektedir.

akdeniz üniversitesi personel alım

Personel Alım Şartları

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesindeki şartları taşımak,

3. Erkek adayların askerlik hizmetini yapmış olması,

4. 657 sayılı Kanun’un 53’üncü maddesi hükümleri engelleyebilecek akıl hastalığı gibi sağlık problemlerinin bulunmaması,

5. Lisans mezunlarının 2022 KPSS (P3) puanı, Ön Lisans mezunlarının da 2022 KPSS(P93), Ortaöğretim mezunları 2022 KPSS (P94) puanları esas alınacaktır.

6. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olmak,

7. 657 sayılı Devlet Memuru Kanunu’nun 4B maddesindeki kamu kurumlarından istihdam edilmesi,

8. Başvuracak adayların başvurduğu nitelik kodunun karşısındaki nitelikleri tamamen taşıyor olması,

9. Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.

10. Rektörlük gerekli bulduğu anlarda iptal ya da değişiklik yapabilme hakkına sahiptir.

akdeniz üniversitesi personel alım

Kontenjan Dağılımı

• Hemşire: 2022 KPSS (P94) türüne göre alacaktır. KPSS’den 60 ve üzeri puan almalıdır. Ortaöğretim kurumlarından Hemşirelik Bölümünden mezun olmalıdır. Üniversite hastanesinde en az 5 yıl Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım alanında çalışmalıdır.

• Psikolog: 2022 KPSS (P3) türüne göre alım alacaktır. KPSS’den 60 ve üzeri puan almalıdır. Yükseköğretim Kurumlarının Psikolojin Bölümü Lisans’dan mezun olmalıdır. WISC-IV uygulama sertifikasına sahip olmalıdır. Çocuk Değerlendirme Testleri Uygulama Sertifikasına sahip olmalıdır.

• Diğer Sağlık Personeli: 2022 KPSS (P3) türüne göre alacaktır. KPSS’den 60 ve üzeri puan almalıdır. TYükseköğretim Kurumlarının Odyoloji Bölümünden mezun olmalıdır.

• Sağlık Teknikeri (İlk ve Acil Yardım): 2022 KPSS (P93) türüne göre alacaktır. KPSS’den 60 ve üzeri puan almalıdır. Yükseköğretim Kurumlarının Acil Bakım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım, İlk ve Acil Yardım Ön Lisans programlarından birisinden mezun olmalıdır.

• Sağlık Teknikerliği (Tıbbi Sekreter): 2022 KPSS (P93) türüne göre alacaktır. KPSS’den 60 ve üzeri puan almalıdır. Yükseköğretim Kurumlarının en az ön lisans düzeyinde Tıbbi Dökümantasyon’dan mezun olmalıdır.

• Sağlık Teknikeri (Tıbbi Görüntülenme): 2022 KPSS (P93) türüne göre alacaktır. KPSS’den 60 ve üzeri puan almalıdır. Yükseköğretim Kurumlarında Radyoloji, Tıbbı Görüntülenme gibi bölümlerden mezun olmalıdır. Üniversite Hastanesinde en az 10 yıl Acil Servis Radyoloji Ünitesinde çalışmış olmalıdır.

• Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri (Erkek)): 2022 KPSS (P94) türüne göre alacaktır. KPSS’den 60 ve üzeri puan almalıdır. Yükseköğretim Kurumlarında Biyomedikal Cihaz Teknolojisi bölümünü okumuş olmalı. 01.01.1988 ve sonrası doğumlu olmalıdır. Tıbbi Atıklar Sertifikası sahibi olmalıdır. Üniversite hastanesinde en az 10 yıl çalışmış olmalıdır.

• Tekniker (Biyomedikal): 2022 KPSS (P93) türüne göre alacaktır. KPSS’den 60 ve üzeri puan almalıdır. Yükseköğretim Kurumlarında Biyomedikal Cihaz Teknolojisinden mezun olmalıdır. Üniversite hastanesinde Biyomedikal Cihaz Teknolojisi alanında 8 yıl çalışmış olmalıdır.

• Tekniker (İklimlendirme ve Soğutma): 2022 KPSS (P93) türüne göre alacaktır. KPSS’den 60 ve üzeri puan almalıdır. Yükseköğretim kurumlarında İklimlendirme – Soğutma programından mezun olmalıdır. Üniversite hastanesinde İklimlendirme ve Soğutma alanında en az 15 yıl çalışmış olmalıdır.

• Büro Personeli: 2022 KPSS (P3) türüne göre alacaktır. KPSS’den 60 ve üzeri puan almalıdır. Yükseköğretim Kurumlarının Büro Yönetimi ve Sekreterliği programından mezun olmalıdır. MEB onaylı Bilgisayar Kullanımı eğitimini almış olmalıdır. Üniversite Hastanesinde 3 yıl Manyetik Rezonans Görüntüleme alanında çalışmış olmalıdır.

akdeniz üniversitesi personel alım

Başvuru Tarihleri ve Yeri

Akdeniz Üniversitesi personel alım başvuru süresi 21 Ağustos – 7 Eylül tarihlerinde http://personel.akdeniz.edu.tr/ adresinde yer alan Sözleşmeli Personel Başvuru Formunu eksiksiz doldurmalıdır. İstenilen belgeler;

- Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezindeki pozisyonlardan birisine başvuracak olan adayların Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Evrak Kayıt Birimine bire bir müracaat etmelidir.

- Diş Hekimliği Fakültesinde yer alan pozisyona başvuracak olan kişi Diş Hekimliği Fakültesi Evrak Kayıt Birimine birebir müracaat etmelidir.

- Müracaat evraklarını teslim alırken kontrol edilmeyecektir. Teslim edilen belgelerin sorumluluğu tamamen kişiye aittir.

- Posta, e-posta ve benzeri başvurular ve eksik belge durumunda olanların müracaatı kabul edilmeyecektir.