Başvuru Nasıl? Xiaomi Türkiye'de 2 Bin Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Xiaomi Türkiye tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Türkiye'de fabrika kurulacağı ve yakın zamanda kurulacak bankaya 2 bin personel alımı yapılacağına yer verildi.

Başvuru Nasıl? Xiaomi Türkiye'de 2 Bin Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Son dakika: Xiaomi Türkiye'de 2 bin personel alımı yapacak.

Oppo ve Tecno'nun Türkiye'de yatırım yapma kararı almasının ardından bir son dakika açıklaması geldi ve Xiaomi 'nin de Türkiye'de fabrika kuracağı aktarıldı. Konu ile ilgili yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen  Xiaomi Türkiye Ülke Müdürü Usher Liu, şirket olarak 2019 yılında Türkiye'debaşlayan yolculuğun bu noktalara getirmesinden büyük gurur duyduklarını söyledi. 

Türkiye'nin bir numaralı akıllı telefon markası olduklarını belirten Liu,  "Bizi ilk günden bu yana kucaklayarak Türkiye'nin bir numaralı akıllı telefon markası yapan ve en sevilen teknoloji markalarından biri olarak benimseyen Türk halkına teşekkür ederiz." dedi. 

Xiaomi olarak birçok önemli öncelikleri bulunduğunu söyleyen Liu, her bölgede katma değer yaratarak o bölgenin yerel bir parçası haline gelmek istediklerini söyledi. Türkiye'nin üretim yapılacak 4'üncü ülke olduğunu söyleyen Liu, "Bu sebeple Türkiye'nin üretim yapacağımız dördüncü ülke olmasından dolayı çok mutluyuz. Bizim için en değerli pazarlardan biri olan Türkiye'de yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederek çalışmalarımızı her zaman bir adım öteye taşımayı arzu ediyoruz. Yaklaşık 14 bin metrekare arazi üzerine kurulu fabrikamızla Türkiye'de üretime başlayacak olmaktan duyduğumuz heyecanı paylaşmak isterim." ifadelerini kullandı.

2 BİN PERSONEL ALINACAK

Xiaomi 'den yapılan açıklamada İstanbul'da kurulması planlanan fabrikaya 2 bin personel alımı yapılacağına yer verildi. Ziaomi kariyer sayfasından yapılan açıklamada, Xiaomi, en kullanıcı merkezli mobil internet şirketi olmaya odaklanmıştır, ve yazılım, donanım ve hizmetlerimizde gerçekleştirdiğimiz yeniliklerle beklentileri daima aşmayı hedeflemekteyiz. Çalışanlarımızın bir çoğu, bize katılmaya karar vermeden önce de Mi ürünlerinin takipçileri olan kişilerden oluşmaktadır. Ekibimiz teknoloji tutkunu olmakla birlikte, ürünlerimizin benzersiz olması ve eşsiz bir kullanıcı deneyimi sunabilmesi için gelenekleri aşmak ve sınırları zorlamak üzere durmaksızın mükemmellik peşinde koşuyor." denildi.

Başvurular ve açık pozisyonların önümüzdeki günlerde aşağıdaki adresten duyurulacağına yer verildi. 

https://www.linkedin.com/company/xiaomi-technology/