Başvuru için süre daraldı! MSB listedeki şartla uyan 190 memur alımı yapacak

Milli Savunma Bakanlığı'na (MSB) memur alımı başvuru sürecinin devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

Başvuru için süre daraldı! MSB listedeki şartla uyan 190 memur alımı yapacak

Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı, Kuvvet Komutanlığı ve Milli Savunma Üniversitesi'nde görev yapmak üzere Milli Savunma Bakanlığı personel alımı sayfasında yayınlanan ilanda; memur, aşçı, bahçıvan, hizmetçi, çocuk gelişim uzmanı, garson, hemşire, istatistikçi, kaloriferci, mal sorumlusu, memur, mühendis(bilgisayar, inşaat, çevre, makine), memur, mimar, mütercim, şoför, tekniker(bilgisayar, bilgisayar programlama, harita kadastro, elektrik-elektronik, matbaa, sıhhi tesisat, acil tıp, elektrik, kaporta), uzman, diyetisyen, aşçı, fırıncı, V.H.K.İ. maaş mutemeti olmak kaydıyla memurların alınacağı bildirildi. Başvuru 31 Ocak 2024'e kadar geçerli olacaktır. Başvuru yapacak olan adayların genel koşulların yanı sıra özel koşulları da dikkatle değerlendirmeleri gerekmektedir.

MSB Memur Alım Şartları

a) 657 sayılı Kamu İşleri Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşıması,

b) 2022 yılında Seçme ve Yerleştirme Ölçüm Merkezi tarafından düzenlenen memur seçme sınavına katılıp başarılı olunması,

c) Başvuru anındaki üniversite öğrenim düzeyine göre yeterlilik tablosunda (Tablo 2) her iş unvanı için belirlenen mesleki niteliklere sahip olmak,

d) Başvuruyu zamanında teslim etmesi ve gerekli tüm belge ve bilgileri başvuruya eklemesi,

MSB Memur Alımı Kontenjan Dağılımı

MSB 190 memur alımı

MSB 190 memur alımı

MSB 190 memur alımı

MSB 190 memur alımı

MSB 190 memur alımı

MSB 190 memur alımı

Başvuru tarihi ve yeri

MSB personel alımına başvurular 29 Aralık 2023 - 31 Ocak 2024 tarihleri ​​arasında https://personeltemin.msb.gov.tr ​​adresinden online olarak yapılabilecek.

NOT: Dilekçe, mektup, mektup vb. ortak ağ ortamı (İnternet) yöntemleriyle yapılan ön talepler kabul edilmeyecektir. Bu dilekçelere yanıt verilmeyecek ve herhangi bir işlem yapılmayacaktır.

Başvuru sahipleri https://personeltemin.msb.gov.tr ​​adresini ziyaret ederek e-Devlet şifresiyle başvuru ekranını açarak başvuru sihirbazını kullanmaya devam edebilir, tüm adımları tamamlayarak “Tercih Oluştur” ekranına yönlendirilir.

İlgili satın alma işlemine tıklayarak seçim yapabilirsiniz. Tercih işlemini tamamladıktan sonra “Tercihlerimi görüntüle” butonuna tıklayarak kayıtlı olan tercihlerini kontrol edebileceklerdir. Adaylar, son başvuru tarihine kadar tercihlerini değiştirebilirler.