Başvuru ekranı yeniden aktif! İŞKUR 4.866 güvenlik personeli ilanı açtı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), güvenlik ve koruma görevlilerine istihdam sağlamaya devam ediyor. İŞKUR'un online platformunu kullanarak iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Daha fazla bilgi için haberimizi detyalarına göz atabilirsiniz..

Başvuru ekranı yeniden aktif! İŞKUR 4.866 güvenlik personeli ilanı açtı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) iş arama konusunda resmi bir platform şeklinde hizmet vermektedir. İŞKUR, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı olarak çalışmalarına daha da hız veriyor. Güvenlik ve koruma memuru işlerini yüksek fiyata satın alması dikkat çekiyor. İŞKUR, iş arayanlar ile işverenleri buluşturarak, güvenlik alanında kariyer yapmak isteyenlere istihdam olanakları ve yeni fırsatlar sunmaktadır.

"İŞKUR'dan yeni ilanlarla güvenlik ve koruma personeli alımı"

İŞKUR 4.866 güvenlik personeli ilanı

Türkiye genelinde güvenlik ile birlikte koruma görevlisi pozisyonlarında toplam 4.866 kişi istihdam edilecek. İŞKUR'un güvenlik ve koruma personeli açık kadro talebini karşılamak amacıyla bu haftadan itibaren açık kadrolarını güncelledi. Yapılan duyuruya göre adayların belirli şartları taşıması isteniyor. İŞKUR, bu alandaki pozisyonlara başvuran adaylara başvuru süreci ve aranan şartlar konusunda da bilgi veriyor.

Güvenlik ve Koruma Görevlisi İçin Başvuru Şartları

Güvenlik ve Koruma Görevlisi pozisyonlarına başvurular İŞKUR'un online platformu üzerinden yapılmaktadır. Başvuruyu tamamlamak adına adayların ilk olarak İŞKUR üyeliğine girmeleri gerekmektedir. Adayların üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra İŞKUR e-şubesine giriş yaparak "meslek" kategorisinde “güvenlik” kelimesini aramaları gerekmektedir. Bu aramanın sonuçları tüm koruma karakollarını ve koruma görevlisi ilan listesi ortaya çıkacaktır. Gönderim koşulları tesise bağlı olarak değişiklik gösterebilir. İş ilanları ve iş ilanı detayları, iş ilanları üzerinden takip edilebilmektedir.

Genel başvuru koşulları

Güvenlik ve koruma görevlisi için a başvuran adayların genellikle belirli kriterleri karşılaması beklenir. Bu koşullar şunlardır:

- TC vatandaşı olması,

- En az lise mezunu, tercihen önlisans mezunu olması,

- 18 yaşını doldurmuş ve 35 yaşını doldurmamış olması,

- Vardiyalı çalışmaya uygunluk,

- Özel güvenlik ya da koruma görevlisi kartı almak (gerekiyorsa),

- Her kurumun özel ihtiyaçlarını karşılamak.