Başvuru ekranı açıldı! MSB iki şartla uzman yardımıcı alımı yapıyor

Milli Savunma Bakanlığı 39 uzman yardımcısı alımı yapacak.

Başvuru ekranı açıldı! MSB iki şartla uzman yardımıcı alımı yapıyor

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından Personel Temini sayfasında yayınlanan duyuruya göre, Milli Savunma Bakanlığı'na uzman yardımcıları alımı yapılacak. Başvurular ise 29 Aralık'a kadar kabul edilecektir. Başvuru sahiplerinin özel gereklilikleri dikkatle incelemesi gerekiyor.

MSB uzman yardımcılarının işe alım koşulları

a) 657 sayılı Kamu İşleri Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşıması,

b) Sınav yılının 1 Ocak tarihi itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak;

c) Mesleki yeterlilik tablosunda (Tablo 2) belirtilen her personel pozisyonu için belirtilen mesleki niteliklere sahip olunması,

ç) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler dolmuş olsa dahi; Devlet güvenliğini ihlal suçları, anayasal düzen ve işlevlerine karşı suçlar, zimmete para geçirme, irtikap, rüşvet, hırsızlık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, dolandırıcılık, kişi bir yıl veya daha fazla hapis cezasına çarptırılmış veya af edilmiş olsa bile Kasten işlenen bir suç, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suç, Kanuni kıymetleri bozma, ihaleye fesat karıştırma, ifaya fesat karıştırma, suç gelirlerini aklama veya kaçak malvarlığı suçlarından hüküm giymemiş olmak,

d) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'nın (ÖSYM) 2022 ve 2023 yıllarında düzenlediği Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS), yeterlik tablosunda belirtilen ilgili puanların temel puanını elde etmiş olmak;

e) YDS/e-YDS konu yeterlik tablosunda belirtilen puana veya Seçme ve Yerleştirme Ölçme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen ÖSYM'nin kabul ettiği eşdeğer yabancı dil sınavlarına eşdeğer puan almak. (ÖSYM Yönetim Kurulu'nun 25 Şubat 2016 tarihli kararında belirtilen yabancı dil sınav eşdeğerlik tablosunda belirtilen yabancı dil sınav sonuçlarına sahip adaylar için ilgili YDS puanına karşılık gelen yabancı dil sınav puanı kabul edilecektir.)

f) Başvuruyu zamanında yapmış ve başvuruyla birlikte gerekli tüm belge ve bilgileri sunmuştur. (Sisteme yüklenen veya son başvuru tarihinden sonra posta yoluyla gönderilmiş olan belgeler işleme alınmayacaktır.)

Milli Savunma Bakanlığı 39 uzman yardımcısı alımı

Milli Savunma Bakanlığı 39 uzman yardımcısı alımı

Milli Savunma Bakanlığı 39 uzman yardımcısı alımı

Milli Savunma Bakanlığı 39 uzman yardımcısı alımı

Milli Savunma Bakanlığı 39 uzman yardımcısı alımı

Başvuru tarihi, şekli ve yeri

MSB uzman asistanı alımı başvurusu 29 Aralık – 31 Ocak tarihleri ​​arasında gerçekleşiyor. Başvurular, https://personeltemin.msb.gov.tr ​​adresinden online olarak gerçekleştirilecektir.

NOT: Elde, posta vb. yollarla gönderebilirsiniz. genel ağ ortamının dışında. Bu yöntemlerle yapılan ön başvurular kabul edilmeyecek.

Başvuru sahibi https://personeltemin.msb.gov.tr​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ sitesine ulaşacak ve e-devlet şifresiye kayıt ekranını açacaktır. aha sonra uygulama sihirbazını kullanmaya devam edecekler, tüm adımları izleyecekler ve söz konusu satın alma işlemine tıklayarak bir seçim yapacakları Seçenek Oluştur ekranına yönlendirilecekler. Seçim süreci tamamlandıktan sonra adaylar “Tercihlerimi göster” butonuna tıkladıktan sonra tercihlerini kontrol edebilirler. Adaylar, son başvuru tarihine kadar da tercihlerini değiştirebilirler.