Balıkesir Üniversitesi 93 Personel Alımı Yapacak-Başvuru Başladı

Balıkesir Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda farklı kadrolarda istihdam etmek üzere personel alınacağına yer verildi.

Balıkesir Üniversitesi 93 Personel Alımı Yapacak-Başvuru Başladı

Balıkesir Üniversitesi 93 personel alıyor.

Balıkesir Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruda Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde (Hastane) istihdam edilmek üzere 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. Maddesinin (B) fıkrası ile 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda yer alan Ek 2. maddenin (b) fıkrasına göre sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 

KPSS 50 puan şartı ile yayımlanan duyuruda psikolog, hemşire, ebe, röntgen teknisyeni, sağlık teknikeri ve diğer sağlık personeli kadrolarına personel alınacak. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

 - Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak.

- 2018 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması. 

- Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması.

- Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri bir ay içerisinde feshedilecektir. 

KADRO DAĞILIMI VE ÖZEL ŞARTLAR

BAŞVURU

İlana başvurular aşağıdaki evrakların Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Çağış Yerleşkesi BALIKESİR adresine posta yolu ile gönderilmesi şeklinde yapılacak.

- Fotoğraflı başvuru formu.

- Nüfus cüzdanı fotokopisi.

- Diploma fotokopisi (e-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

- 2018 yılı KPSS sonuç belgesi.

- Başvurulan unvanda isteniyor ise iş tecrübesini gösterir onaylı belge/ katılım belgesi/ sertifika.

- SGK prim günlerini gösterir belge.

Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecek olup, başvuruda bulunduğu pozisyonun pozisyon kodunu belirteceklerdir. Birden fazla pozisyona başvuran adayların başvuruları ile pozisyon kodu belirtilmemiş başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvurusu devam eden sağlık personeli alımları için TIKLAYIN