Bakanlık iş kapısını açtı! 214 personel alımı başlıyor: Şartlar bir bir açıklandı

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımını müjdeledi! İşte başvuru için gereken şartlar...

Bakanlık iş kapısını açtı! 214 personel alımı başlıyor: Şartlar bir bir açıklandı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkşeker A.Ş.'nin bünyesindeki merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam etmek üzere 214 sözleşmeli personel alımının müjdesini verdi. Bu alım, Türkiye genelinde tarım ve orman sektörüne katkı sağlamak amacıyla yapılmaktadır.

Bakan Yumaklı, duyuruyu kişisel sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirdi. Başvuruların 20 Aralık 2023 tarihinden itibaren başlayacağını ve 27 Aralık 2023 tarihine kadar devam edeceğini belirtti. Bu süre zarfında adaylar, ÖSYM Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden başvurularını online olarak gerçekleştirebilecekler.

tarım ve orman bakanlığı personel alımı

Personel alımı, çeşitli alanlarda uzmanlık gerektiren pozisyonları içermektedir. Tarım teknikerleri, memurlar, bilgisayar mühendisleri, kimya mühendisleri, avukatlar ve çeşitli mühendislik alanlarındaki uzmanlardan oluşan bir kadro, Türkşeker A.Ş.'nin genişleyen ihtiyaçlarına cevap verecek.

Bakan Yumaklı, Türkşeker A.Ş.'ye yapılacak bu personel alımının, şirketin merkez ve taşra teşkilatını güçlendirmesi ve üretim kapasitesine katkıda bulunması açısından önemli olduğunu vurgulayarak, "Hayırlı olsun, üretimimize güç katsın." dedi. Hatırlatmak gerekirse, Türkşeker A.Ş. daha önce 2023 yılında 1000 geçici işçi ve 115 daimi işçi alımını duyurmuştu. Bu yeni personel alımı ile birlikte şirketin istihdam olanakları daha da genişleyecek.