Bakan Müjdeyi Verdi! 1200 Yurt Yönetim Personeli Alınacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlık bünyesinde bulunan yurtlara 1.200 Yurt Yönetim Personeli alımı yapılacağını duyurdu.

Bakan Müjdeyi Verdi! 1200 Yurt Yönetim Personeli Alınacak!

Bakan Müjdeyi Verdi! 1.200 Yurt Yönetim Personeli Alınacak 

Kamu kurumlarına personel alımlar devam ederken, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'dan müjdeli haber geldi. Bakan Kasapoğlu, bakanlık bünyesinde bulunan yurtlara 1.200 Yurt Yönetim Personeli alımı yapılacağını duyurdu.

105 yeni yurt binası açıldı

Bakanlık olarak 7 gün 24 saat,gençler için çalıştıklarını aktaran Bakan Kasapoğlu, yurtlar, kamplar, gençlik merkezleri ve binlerce spor tesisiyle pek çok alanda gençlere hizmet verdiklerini sözlerine ekledi. Geçtiğimiz haftalarda Ankara'da 105 yeni yurt binasını hizmete açtıklarını söyleyen Bakan Kasapoğlu, yeni inşaat çalışmalarının devam ettiğini, önümüzdeki günlerde ise megakent İstanbul'da Türkiye'nin en yeni yurtlarını hizmete açacaklarını vurguladı.

Alım ilanı bu gece yayımlanacak

Yeni yurtların yapıldığını aktaran Bakan Kasapoğlu, bu bağlamda yeni açılan yurtlar içinde 1200 yeni yurt yönetim personeli alımı yapacaklarını müjdeledi. 1200 yurt personeli alımı ilanıyla ilgili olarak resmi kararın bu akşam resmi gazete'de yayımlanacağını duyuran Bakan, başvuruların e-devlet üzerinden yapılacağını sözlerine ekledi.