Bakan Karaismailoğlu'ndan PTT Personel Alımı Hakkında Açıklama 2020

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 'ndan PTT 'ye personel alımı konusunda bir son dakika açıklaması geldi. Bakan Karaismailoğlu, soru önergesine verdiği cevapta personel eksikliği konusunda çok sayıda şikayet geldiğini söyledi.

Bakan Karaismailoğlu'ndan PTT Personel Alımı Hakkında Açıklama 2020

PTT personel alımında son dakika gelişmesi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bir açıklamada bulundu. Bakan Karaismailoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu tarafından verilen soru önergesini yanıtladı.

SORU ÖNERESİ

Sezgin Tanrıkulu tarafından sunulan soru önergesi şu şekilde:

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU 'NDAN CEVAP GELDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bu soruya verdiği cevapta personel eksikliği konusunda şikayetlerin olduğunu söyledi. 

İşte soru önergesine Bakan Karaismailoğlu 'ndan gelen cevap:

Bu açıklamaya bakıldığında 2020 yılı Temmuz ayı ile birlikte PTT iş yerlerinde personel eksikliği konusunda 1395 şikayet olduğu, ihtiyaç halinde personel alımı yapılacağını söyledi. 

Bakan Karaismailoğlu, personel eksiklliği şikayetlerinin fazla olduğu söyledi. Bu da personel alımının yapılacağını gösteriyor. 

İlanlar yayımlanıyor. Takip için  TIKLAYIN

İLAN NE ZAMAN?

Bakan , personel alımı tarihi için herhangi bir açıklama yapmadı. Tarih belli olduğunda kamubulteni.com olarak takipçilerimize aktaracağız.

İLAN GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN