Bağcılar Belediyesi Zabıta Memuru Alımı Başvuruları Başlıyor

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru alımı için başvuru süreci başlıyor.

Bağcılar Belediyesi Zabıta Memuru Alımı Başvuruları Başlıyor

İstanbul Bağcılar Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz haftalarda yapılan resmi duyuruda, belediye başkanlığı'nın 40 yeni zabıta memuru alımı yapacağı belirtilmiş, alımla ilgili, "Bağcılar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda yer alan unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacaktır." ifadelerine yer verilmişti.

KPSS EN AZ 60 PUAN

Bağcılar Belediye Başkanlığı Zabıta Memuru alımı için başvuru yapacak adayların KPSS'ye girmiş olması ve en az 60 puan almış oması gerekiyor. Adayların ayrıca başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemesi gerekli. Başvurular Belediye Başkanlığı'na 3 Aralık ile 7 Aralık 2018 tarihleri arasında şahsen yapılacak.

BAŞVURU SIRASINDA ADAYLARDAN TALEP EDİLECEK BELGELER

Başvuru esnasında adaylardan Başvuru formu (Kurumdan ya da www.bagcilar.bel.tr adresinden temin edilebilir) , Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Diploma ya da mezuniyet belgesi, KPSS sonuç belgesinin ÖSYM'den alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı, Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı, görevini devamlı olarak yapmaya engel olmadığına dair beyan, 2 adet vesikalık fotoğraf, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyan talep edilecek.  Mezuniyet kontenjan dağılımı aşağıdaki gibi olacak: 

Sıra

No

Kadro

Unvanı

Sınıfı

Kadro

Derecesi

Adedi

Niteliği

Cinsiyet

Kpss

Türü

Kpss

Puanı

1

Zabıta

Memuru

GİH

9

3

Herhangi bir Lisans programından mezun olmak.

Erkek/

Kadın

KPSS P3

En az 60 puan

2

Zabıta

Memuru

GİH

9

3

Ekonomi, İktisat, İşletme-Ekonomi, İşletme-İktisat, İşletme, İşletmecilik, İşletme Yönetimi, Muhasebe-Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İnsan Kaynakları Yönetimi, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Yerel Yönetimler, Bilgi ve Belge Yönetimi, Acil Yardım ve Afet Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmak.

Erkek/

Kadın

KPSS P3

En az 60

puan

3

Zabıta

Memuru

GİH

9

2

Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, İletişim, İletişim Bilimleri, İletişim Tasarımı Medya, İletişim Tasarım Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Yönetim Bilimleri, İnsan ve Toplum Bilimleri, lisans programlarının birinden mezun olmak.

Erkek/

Kadın

KPSS P3

En az 60

puan

4

Zabıta

Memuru

GİH

9

2

Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Matematik, Matematik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri lisans programlarının birinden mezun olmak.

Erkek/

Kadın

KPSS P3

En az 60

puan

5

Zabıta

Memuru

GİH

10

10

Herhangi bir önlisans programından mezun olmak.

Erkek/

Kadın

KPSS P93

En az 60 puan

12

Zabıta

Memuru

GİH

10

20

Ortaöğretim kurumlarından (lise veya dengi okul) mezun olmak.

Erkek/

Kadın

KPSS P94

En az 60

puan

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA