Ayda 26 bin TL maaş var ama personel bulunamıyor! Başvuranlar hemen işe alınacak

Bu haber iş arayanların epey dikkatini çekecek! 26 bin TL maaşla çalışacak personel bulunamıyor! Tüm detaylar haberimizde.

Ayda 26 bin TL maaş var ama personel bulunamıyor! Başvuranlar hemen işe alınacak

İş arayan adaylar için önemli bir açıklama yapıldı. 26 bin TL maaş veriliyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

26 BİN TL MAAŞLA ÇALIŞACAK PERSONEL

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç 200 personel alımı yayımladıklarını, yalnızca 70 personel bulabildiklerini ve personel bulunamadığını söyledi. Seyit Ardıç personel konusunda önemli sıkıntılar yaşandığını belirtti ve açıklamasında şu sözlere yer verdi; 'Bir araya geldiğimiz zaman finansman, pazar, Ar-Ge gibi konuları değil de saatlerce personel problemini konuşuyoruz. Sanayi alanları artırılarak finansal ve teknik destek sağlanmalı. Sanayide giderek büyüyen bir işgücü problemi var, hükümetin işgücü ve eğitim politikalarıyla acil olarak ele alması gereken bir konu bu. Üretim ve ihracatımız düşük ve düşük-orta teknolojili ürünlerde yoğunlaşmış durumda. 

sanayi alanında çalışacak personel bulunamıyor

Yüksek teknolojili ürün ihracatında OECD ülkeleri içinde son sıradayız. Verim ve rekabet düzeyimiz birçok ülkeden düşük halde. İmalat sanayisinde üretilen kişi başı katma değer bakımından Avrupa'da da son sıralardayız. Dünyanın en değerli 79. şirketi yaklaşık 147 milyon dolar piyasa değeriyle ayakkabı ve tekstil ürünlerinden bilinen Nike firması. Türkiye'nin en değerli ilk 22 firmasının piyasa değerlerini toplasak bile Nike markasının toplam piyasa değerine ancak ulaşıyoruz. Bu üreticiye kıyasla bizim en değerli ilk 22 firmamız telekomünikasyon, bankacılık, finans ve havacılık. Kamudaki avantaj ve sosyal yardım sebebiyle, 26-27 bin TL ortalama maaşla bütün sosyal imkanların sağlanmasına rağmen sanayi tesislerinde kimse çalışmak istemiyor.' Ardıç Cam Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı olan Seyit Ardıç'ın sözleri sonrasında başvuru detayları da araştırılmaya başlandı. Başvuru yapmak isteyen adaylar https://ardiccam.com.tr/iletisim/ internet sitesine özgeçmiş gönderebilirler.