Ankara'daki o üniversiteye KPSS 60 puanla personel alımı başladı!

İş arayan adaylara müjde! Üniversite bünyesine personel alınacak! Tüm detaylar haberimizde.

Ankara'daki o üniversiteye KPSS 60 puanla personel alımı başladı!

Üniversite bünyesine düşük KPSS puanıyla personel alımı yapılacak! Başvuru şartları tek tek açıklandı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÜNİVERSİTE BÜNYESİNE PERSONEL ALIMI

Uludağ Üniversitesi tarafından yapılan son duyuruya göre üniversite bünyesine sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 22 Aralık tarihine kadar devam edecek. Alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartları şu şekilde;

üniversite bünyesine personel alımı

-1 Programcı kadrosu için Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri bölümlerinden mezun olunması, YDS'den en az D seviyesinde puan alınmış olması, 35 yaşının doldurulmaması ve KPSS puanının 70 olması gerekiyor.

-4 Büro Personeli kadrosuna başvuru yapmak için Ekonometri, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Çalışma Ekonomisi, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi bölümlerinden mezun olunması ve KPSS puanının en az 70 olması gerekiyor.

-4 Büro Personeli kadrosuna başvuru yapmak için Maliye, Muhasebe ve Finans Yönetimi bölümlerinden mezun olunması ve KPSS puanının en az 70 olması gerekiyor.

-3 Büro Personeli kadrosuna başvuru yapmak için Yönetim Bilişim Sistemleri, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi bölümlerinden mezun olunması ve KPSS puanının en az 70 olması gerekiyor.

-2 Büro Personeli kadrosuna başvuru yapmak için İngilizce eğitim veren bölümlerden birinden mezun olunması ve KPSS puanının en az 70 olması gerekiyor.

-4 Kütüphaneci kadrosuna başvuru yapmak için Bilgi ve Belge Yönetimi, Dökümantasyon ve Enformasyon, Arşivcilik, Kütüphanecilik, Kütüphanecilik ve Bilgi Çalışmaları bölümlerinden mezun olunması ve KPSS puanının en az 70 olması şartı aranıyor.

-1 Tekniker kadrosuna başvuru yapmak için Elektrik, Elektrik Teknolojisi, Elektrik Makineleri Bakım ve Onarım, Endüstriyel Elektronik, Elektrik Teknolojisi, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik Elektronik Teknikerliği ön lisans bölümlerinden mezun olunması, KPSS puanının en az 60 olması, görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık problemi olmaması, lisans mezunu adayların KPSS puanının en az 70 olması ve 35 yaşını doldurmamış olması şartlarını taşıması gerekiyor.