Ankara'da iş arayanlara müjde! Gazi Üniversitesi 60 KPSS ile personel alacak

İş arayanlar dikkat! Bu haber tam da size göre! Gazi Üniversitesi duyurdu! Detaylar haberimizde.

Ankara'da iş arayanlara müjde! Gazi Üniversitesi 60 KPSS ile personel alacak

Gazi Üniversitesi'nde sözleşme ilanı yayınlandı. Lise ve üzeri diplomaya sahip 216 kişiye kayıt için 50 KPSS puanı koşulu bekleniyor. Koşullar nelerdir?

GAZİ ÜNİVERSİTESİ'NE 216 KİŞİ ALIMI YAPILACAK

Resmî Gazete'de yayımlanan işe alım ilanına göre Gazi Üniversitesi, personel açığını kapatmak amacıyla 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanunu kapsamında 216 sözleşmeli işçi 4/B almayı planlıyor. Alımlar KPSS 50 ve 60 puanlarına göre hesaplanır.

Lise Mezunu: 2 Hemşire, 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Gassal, 24 Destek Personeli, 2 Hasta Bakıcı, 4 Teknisyen

Ön Lisans Mezunu: 24 Büro Personeli, 11 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 3 Laborant, 54 Sağlık Teknikeri, 5 Tekniker,

Lisans Mezunu: 1 Biyolog, 1 Çözümleyici, 2 Diyetisyen, 1 Eczacı, 76 Hemşire, 1 Sağlık Fizikçisi, 1 Mühendis, 1 Psikolog

Gazi Üniversitesi ilanda adaylardan test yapılmasını talep etmemektedir. Yani işe alım mülakatsız gerçekleştirilecek. Başvurular KPSS puanına göre değerlendirilecektir. Değerlendirme kontenjan ve mezuniyet esasına göre yapılır ve en yüksek puandan en düşük puana göre değerlendirilir. Gazi Üniversitesi sözleşmeli personel alımında adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki koşullar aranacak. Buna göre; " T.C. vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

Gazi Üniversitesi'ne 216 Kişi Alımı Yapılacak

Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi özelliklere sahip olmalıdır. Gazi Üniversitesi'ne işe alınacak çalışanların KPSS şartlarına ihtiyacı vardır. Adayların 2022 yılındaki KPSS sınavından 50 puan, lise için P94, ön lisans için P93, yüksek lisans için P3 ve üzeri, bazı pozisyonlar için en az 60 puan almaları gerekmektedir. Ancak eczacı kadroları için KPSS şartı aranmamaktadır. Üniversite alım kontenjanlarına ilişkin taleplerin önümüzdeki 15 gün içerisinde iletilmesi gerekmektedir. Başvuru, üniversitenin resmî web sitesinden istenen belgelerin elektronik ortamda gönderilmesi yoluyla yapılır.

Başvuru tarihi: 8.12.23 - 22.12.23

Başvuru yapılacak yer: //personelilan.gazi.edu.tr/