Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi personel alımı! Yüksek maaş fırsatı

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, nitelikli personel alımıyla güçlenmeye devam ediyor. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nda tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli aranıyor. İşte detaylar...

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi personel alımı! Yüksek maaş fırsatı

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, teknoloji alanındaki hizmetlerini güçlendirmek ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nda uzmanlaşmış personel kadrosunu genişletmek için yeni bir adım atıyor. Resmi Gazete'de 26 Mart 2024 tarihinde yayımlanan duyuruya göre, üniversite bünyesine 3 kişilik kadro ile sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirilecektir. Tam zamanlı istihdam edilecek olan bu pozisyonlar, üniversitenin teknolojik altyapısını güçlendirme ve yenilikçi çözümler sunma hedefine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen adaylar için başvuru detayları ilan metninde yer almakta.


ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMINDA DETAYLAR!

, teknoloji alanındaki hizmetlerini güçlendirmek ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nda uzmanlaşmış personel kadrosunu genişletmek için yeni bir adım atıyor. Resmi Gazete'de 26 Mart 2024 tarihinde yayımlanan duyuruya göre, üniversite bünyesine 3 kişilik kadr

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nda tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere çeşitli uzmanlık alanlarında sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirecektir. Başvurular, aşağıdaki kadrolar için yapılacaktır:

Ağ Yönetim Uzmanı

Yazılım Geliştirme Uzmanı

Yazılım Önyüz (Front-End) Geliştirme Uzmanı

Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi personel alımı için adaylardan belirli şartlar aranacaktır. Genel olarak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen kriterler dikkate alınacaktır. Bu kapsamda şu şartlar aranacaktır:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Kamu haklarından mahrum olmamak

Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak

Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek

Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak

Ayrıca, eğitim şartı olarak aşağıdaki bölümlerden mezun olmak gerekmektedir:

Dört yıllık bilgisayar mühendisliği

Yazılım mühendisliği

Elektrik mühendisliği

Elektronik mühendisliği

Elektrik ve elektronik mühendisliği

Endüstri mühendisliği

Bu şartları sağlayan ve söz konusu pozisyonlara ilgi duyan adayların başvuruları kabul edilecektir.KPSS puanıyla başvuracak adaylardan istenen şartlar arasında, 2022 veya 2023 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları bulunuyor. Başvuruların değerlendirilmesinde ise KPSS puanı %70, Yabancı Dil Sınavı (YDS) puanı ise %30 etkili olacak.

KPSS puanı olmayan adaylar için ise, başvuru esnasında puanları varsayılan olarak 70 olarak ele alınacak. Değerlendirmelerde ise sadece KPSS puanı dikkate alınacak, YDS puanı ise değerlendirme kriterleri arasında yer almayacak.

Üniversite personel alımı başvuruları 26 Mart 2024 tarihi itibarıyla başladı ve son başvuru tarihi 17 Nisan 2024 olarak belirlendi. Başvuruların sadece Üniversiteye yapılacağı ve belirlenen süre içinde tamamlanmasının önemli olduğu vurgulandı.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, akademik kadrolarına yeni personel katmak için başlattığı bu alım sürecinde adaylara eşit fırsatlar sunarak nitelikli bir kadro oluşturmayı hedefliyor.