Ankara Büyükşehir Belediyesi 300 personel alımı yapacak! Başvuru için son gün

O ilde personel alımı gerçekleşecek. Şartlar belirlendi. Hangi ilde personel alımı yapılacak? İşte tüm detaylar haberimizde.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 300 personel alımı yapacak! Başvuru için son gün

Ankara Büyükşehir Belediyesi 300 personel alımı gerçekleştirecek. Şartlar duyuruldu. Personel alım başvurusu için şartlar nelerdir? Merak edilen detaylar haberimizde.

O İLDE PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 300 şoför personel alımı için ilan verdi. Başvuruda bulunmak için bazı şartlar bulunmaktadır.abb

Başvuruda bulunmak için şartlar arasında en az lise mezunu olunması gerekmektedir. Ankara Büyükşehir Belediye'sine bağlı olan BUGSAŞ şoför personel alımı için ilanda bulundu. 9 Kasım 2023 tarihinde başvurular online ve yüz yüze olacaktır. Şirkette şoför pozisyonunda geçici 300 personel alımı gerçekleştirilecektir. Başvuruda bulunmak için gerekli şartlar bulunmaktadır. En az lise mezunu, E ya da D sınıf otobüs sürücü belgesi bulunulması gerekmektedir. 24 yaşını tamamlamış 42 yaşını doldurmamış olunması şarttır. Başvurular https://ik.bugsas.com.tr internet adresinden yapılmaktadır. Nüfus cüzdan aslı fotokopisi, sürücü belgesi aslı ve fotokopisi, adli sicil kaydı, ikametgah adres belgelerinin yer alması gerekmektedir.

BUGSAŞ'ta şoför olarak 45 saat çalışma 3 vardiya sisteminde gerçekleştirilecektir. Ankara ili içerisinde görev alınacaktır. 10 Kasım 2023 tarihinde sözlü mülakat gerçekleşecektir.