Amazon Türkiye 1.000’den Personel Alımı Yapacağını Duyurdu Türkiye’deki İlk Lojistik Üssü Açıldı

Amazon Operasyonları Türkiye Genel Müdürü Hakan Karadoğan, yeni açılan lojistik üssü ile bir yılda 1.000’den fazla yeni istihdam yapılacağını duyurdu.

Amazon Türkiye 1.000’den Personel Alımı Yapacağını Duyurdu Türkiye’deki İlk Lojistik Üssü Açıldı

Amazon’da çalışmak isteyen vatandaşlara müjde geldi. Türkiye’deki ilk lojistik üssünü açan Amazon 1.000’den fazla personel istihdam edeceğini açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamada Amazon, Türkiye’de ki ilk lojistik üssünü açtı. 100 milyon dolar yatırım ile faaliyete geçen Amazon, müşteri talebinin karşılanması konusunda önemli katkılarda bulunacak lojistik üssü için 1.000’den fazla personel istihdam edeceğini duyurdu.

Geçen aylarda başlayan alım süreci devam ederken yeni lojistik üssünde mühendis, insan kaynakları uzmanı, muhasebe, iş sağlığı ve güvenliği, bilgi işlem ile ürünlerin kabulü ve depolanmasıyla beraber müşterilerin siparişlerinin paketlenmesinden sorumlu depo operatörleri alınacak. Personeller İstanbul’da istihdam edilecek.

Amazon.com.tr’de çalışan personellerin bazı hakları da cezbedici olmuştur. Bu çalışanlara ek sağlık, hayat ve kaza sigortası, genişletilmiş ebeveynlik izni, rekabetçi maaşlar ve çeşitli yan haklar veriliyor.

AMAZON DEPO OPERATÖRÜ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /