Almanya yeni Türk işçilerini arıyor! Yüksek maaşla çalışmak isteyene başvurular açıldı

Son dakika haberi: Almanya'ya İŞKUR üzerinden işçi alımı yapılacağı açıklandı. İŞKUR yurt dışı işçi alımı başvurusuna dair bilgiler yazımızda.

Almanya yeni Türk işçilerini arıyor! Yüksek maaşla çalışmak isteyene başvurular açıldı

İŞKUR tarafından Almanya'ya yönelik işçi alımı başvuru süreci başlatıldı. Türk işçilerin Almanya'da istihdam edilmesine yönelik fırsatlar sunan bu program kapsamında, Euro cinsinden maaşlarla çalışma imkanı sağlanacak. İŞKUR'un yurt dışı işçi alımı başvuru detayları haberimizde.

Türkiye ve Almanya arasındaki işbirliğiyle hayata geçirilen bu program, İŞKUR aracılığıyla iş arayan Türk vatandaşlarına önemli bir fırsat sunuyor. Almanya'nın çeşitli sektörlerinde istihdam edilmek üzere başvurular alınacak ve başvuruda bulunan adaylara Euro cinsinden maaşlarla çalışma imkanı sağlanacak.

İŞKUR'un yurt dışı işçi alımı programı ile ilgili başvuru detayları ve gerekli belgeler hakkındaki bilgilere aşağıda yer verilecektir. Bu fırsatla iş arayan adaylar, Almanya'da çalışma imkanı elde ederek uluslararası deneyim kazanma ve farklı kültürleri tanıma fırsatı bulacaklar.

almanya iş alımı
Son dakika haberi: İŞKUR, Almanya'da çalışmak üzere işçi alımı yapacağını duyurdu. Türk işçilere Almanya'da istihdam olanağı sunacak bu program kapsamında Euro cinsinden maaşlarla çalışma fırsatı sağlanacak. İŞKUR'un yurt dışı işçi alımı başvuru detayları haberimizde.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası üzerinden yapılan açıklamada Almanya'da çalışmak isteyen işçilerin fırsat bulacağı belirtildi. İlanlara başvuruda bulunmak ve iş başvuru sürecine dahil olmak isteyen adayların aşağıda belirtilen ilan numaralarını not alarak İŞKUR'un internet sitesinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Ön Muhasebeci Alımı

Almanya'da faaliyet gösteren bir şirket, büro işlerini organize etmek için bir ekip oluşturmayı planlıyor. Bu ekip zaman içinde çalışma alanını genişletecek ve Almanya'daki Cash & Carry mağazalarının büro düzeyindeki işlerini merkezi olarak yönetecek. Şirket gastronomi ve gıda ambalajları alanında faaliyet göstermektedir. Çalışacak adayların Almanca bilmesi gerekmektedir. Başvurular CV'lerin [email protected] adresine e-posta ile gönderilmesi yoluyla değerlendirilecektir.

İlan Numarası: 00007794374

CNC Torna Tezgahı Operatörü

Almanya'nın Düsseldorf şehrinde faaliyet gösteren Max Mothes Cıvata şirketi, Siemens ve Fanuc CNC torna programı yapabilen, seri üretim olarak tornalama işi yapacak, gerekli kontrol aletlerini kullanabilen CNC Torna Tezgahı Operatörü alımı yapacak. Başvurular için ilgili firmaya [email protected] mail adresinden ulaşılması gerekmektedir.

İlan Numarası: 00007841674

Satış Destek Personeli

Max Mothes Cıvata şirketi, müşteri istek ve taleplerini üretim ve satış birimlerine bildirmek, gelen siparişlerin ve taleplerin hızlı ve doğru bir şekilde yerine getirilmesi için gerekli takipleri yapmak, satış ekip ile koordinasyon halinde çalışmak gibi görevler için Satış Destek Personeli alımı yapacak. Başvurular için İşkur internet sitesi üzerinden yapılmaktadır.

İlan Numarası: 00007844833

Başvuru için İŞKUR'un resmi web sitesi esube.iskur.gov.tr üzerinden iş ilanları sayfasına giderek ilan numarasını aratmanız gerekmektedir. İlan numarasını belirtilen alana yazıp ara butonuna tıkladıktan sonra ilana başvuruda bulunabilirsiniz.