Akıllı Telefon Fabrikalarına 6 Bin Türk Personel ve İşçi Alımı Yapılacak (Samsung, Oppo, Xiaomi, Tecno, Vivo TCL İş Başvurusu Formu)

Türkiye'de üretim tesisi açma kararı alan 6 marka, personel ve işçi kadrolarında istihdam etmek üzere 6 bin personel alımı yapacağını açıkladı. Samsung, Oppo, Xiaomi, Tecno, Vivo ve TCL bünyesine yapılacak personel ve işçi alımlarının detayları yazımızda.

Akıllı Telefon Fabrikalarına 6 Bin Türk Personel ve İşçi Alımı Yapılacak (Samsung,  Oppo,  Xiaomi,  Tecno,  Vivo  TCL İş Başvurusu Formu)

Cep telefonu üretim fabrikalarına 6 bin personel alımı yapılacak.

Son dönemlerde Türkiye'ye yabancı yatırımcılar gelmeye devam ediyor. Birçok firma Türkiye'de fabrika kurma kararı alırken buralara çok sayıda personel alımı yapılacağı öğrenildi. 

HANGİ MARKALAR TÜRKİYE'YE GELDİ?

Edinilen son dakika bilgilerine göre aşağıdaki markalar, Türkiye'de telefon ve elektronik ürünler üretmek için tesis açılışı yaptı ve yapmaya başladı:

Samsung,

Oppo,

Xiaomi,

Tecno,

Vivo

TCL

O MEZUNLAR AVANTAJLI

Bu markalar üretim tesisi açma kararı alırken en çok alımım mavi yaka personeline olacağına yer verildi. Daha çok teknisyen ve tekniker alacak bu firmalar, bunun yanı sıra işçi mühendis ve personel alımı da yapacak. 

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

En çok alım yapılacak pozisyonlar şu şekilde:

  • En çok montaj elemanı Daha sonra ise;
  • sevkiyat,
  • kalite kontrol,
  • lojistik, teknik
  • test mühendisi

kadrolarına alım yapılacak. Bu kadroların yanı sıra mühendis, tekniker, teknisyen, işçi kadroları için de personel alımı yapılacak. 

İŞ İLANLARI BAŞVURU SAYFASI

Samsung iş ilanları başvuru sayfası:

https://www.linkedin.com/jobs/samsung-jobs/?originalSubdomain=tr

Oppo iş ilanları başvuru sayfası:

https://www.linkedin.com/jobs/search/?f_L=T%C3%BCrkiye&geoId=102105699&keywords=oppo&location=T%C3%BCrkiye&originalSubdomain=tr

Xiaomi iş ilanları başvuru sayfası:

Xiaomi'nin Avcılar'da kuracağı fabrikada 2 bin kişiyi işe alacağı öğrenildi. Henüz ilanlar yayımlanmadı. İlanlar gelince kamubulteni.com olarak aktaracağız. 

Tecno iş ilanları başvuru sayfası:

https://www.kariyer.net/firma-profil/techno-steel-processing-turkey-5686-225691

Vivo iş ilanları başvuru sayfası:

https://www.kariyer.net/firma-profil/weiwo-turkey-telekomunikasyon-servis-ve-tic-ltd-210008-241078

TCL iş ilanları başvuru sayfası:

TCL  de henüz ilan yayımlamadı. Önümüzdeki günlerde ilanlar yayımlanınca takipçilerimizi bilgilendireceğiz. Monil uygulamamızı indirerek başvurudan bildirimle haberdar olabilirsiniz.