Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kamuya 374 Personel Ataması Yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kamuya şehit yakını, gazi ve gazi yakını 374 personel ataması yapıldı. Atama sonuçları saat 18.00’de paylaşılacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kamuya 374 Personel Ataması Yapıldı

Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakınının Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Töreni, Pursaklar ilçesindeki Saray Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlendi.

Törende söz alan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Fatma Öncü, son dönemlerde yurt dışına çıkma modasının dile getirildiğini belirterek "Bulunduğu şartlardan memnun olmadığını söyleyen insanlar yurt dışına çıkmak için adım attıklarında şöyle bir cümle kuruyorlar, 'Türkiye, mühendis ve doktorlarını kaybediyor, filanca ülke şunu alıyor, gençlerimize teşvikler sunuyor.' Bu son derece yanıltıcı ve sorunlu bir yaklaşımdır." dedi.

Öncü, konuşmasının devamında  "Bakanlık olarak şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarımızın yasayla güvence altına alınan haklarının yanında yaşam standartlarını yükselterek ve sürekli bir iyileştirme yaparak gerçekleştirdiğimiz hizmetleri hayata geçirmek en önemli hedefimiz oldu." ifadesini kullandı.

"2002'de kamuda istihdam edilen şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısı 6 bin 315 iken bugün gerçekleştirdiğimiz 374 kişinin atanmasıyla bu sayı 47 bin 437 olacak" açıklamasından sonra noter huzurunda kurayla 374 kişi kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirildi.

Atama sonuçları, saat 18.00 itibarıyla "https://sosyalatama.aile.gov.tr/" internet adresinden öğrenilebilecek.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /