Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı 602 Personelin Atamasını Gerçekleştirdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı şehit yakını, gazi ve gazi yakını 602 kişinin kamuya atamasını gerçekleştirdi.

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı 602 Personelin Atamasını Gerçekleştirdi

Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakınlarının Kamu Kurumlarına Atama Kura Töreni, Cumhurbaşkanlığı Sergi Salonu'nda gerçekleştirildi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına sağladıkları istihdam kapsamını da sürekli genişlettiklerine işaret ederek, şöyle konuştu:

"2002 yılına kadar bu alanda yalnızca 6 bin 315 vatandaşımız istihdam edilmişti. Biz ise bugünkü 602 atama ile toplam 48 bin 39 şehit yakını, gazi ve gazi yakınımızın kamu kurumlarında istihdam edilmesini sağlayacağız. Bu istihdam alanları, devletimizin teşekkürü olduğu kadar, milletimizin de sizleri şükranla bağrına bastığının önemli göstergesidir."

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, konuşmaların ardından kamu kurumlarına yerleştirilecek şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının atanacağı yerleri belirlemek üzere protokoldekiler ile noter huzurunda kura butonuna bastı. Kurada 602 hak sahibi kamu kurum ve kuruluşlarına atandı.

Ataması yapılanları tebrik eden Yanık, "YKS/LGS Rehberlik Projesi" kapsamında hizmet alan şehit ve gazi çocuklarına da kitap seti hediye etti.

Atama sonuçları https://sosyalatama.aile.gov.tr/ adresinden bugün saat 18.00'den itibaren öğrenilebilecek.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /