Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 250 Memur Alımı Yapacak-Bu Bölümlerden Mezun Olanlar Dikkat

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yayımlanan ilanda , farklı bölümlerden mezun olan adaylar arasından 250 memur alımı yapılacağına yer verildi. İlanın başvuru bilgileri yazımızda.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 250 Memur Alımı Yapacak-Bu Bölümlerden Mezun Olanlar Dikkat

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 250 memur alacak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bugün bir duyuru yayımlandı. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan duyuruda bakanlığın merkez teşkilatında münhal bulunan Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 8. dereceden 250 adet kadroya atama yapılmak üzere sözlü sınavla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı alımı yapılacağına yer verildi. 

BAŞVURU DETAYLARI

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmelter Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alımında başvuruya ilişkin detaylara şu şekilde yer verildi:

"Başvurular Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı (www.ailevecalisma.gov.tr) ve/veya (https://ailevecalisma.gov.tr/pdb) internet sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.

Giriş sınavına katılma şartları, sınav tarihi ve yeri, sınavın yapılış şekli, değerlendirme yöntemi, KPSS puan türleri ve asgari puanlar, puan sıralamasına göre kaç adayın çağırılacağı, aranacak YDS puanı, son başvuru tarihi, başvuruda istenecek belgeler, öğrenim dallarına ait kontenjanlar, başvuru yeri ve sınavla ilgili diğer hususlar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı internet sitesinde (www.ailevecalisma.gov.tr) ve/veya (https://ailevecalisma.gov.tr/pdb) ve (https://kamuilan.ailevecalisma.gov.tr/) ileriki bir tarihte yayınlanacaktır."

MEZUNİYET ŞARTI

Bakanlığın yayımladığı ilan metnine baktığımızda aşağıdaki bölümlerden mezun olan adaylar arasından 250 kamu personeli alımı yapılacağı görüldü:

BAŞVURU TARİHİ ŞEKLİ

İlan başvuru tarihi henüz duyurulmadı. Ancak gün içinde tarihin ve diğer detayların bakanlık resmi internet adresinden duyurulması bekleniyor.  Açıklama geldiğinde haberdar olmak için TIKLAYIN