Aile Bakanlığı yüksek maaşla yeni personellerini arıyor! Lise, ön lisans mezunları dikkat

Aile Bakanlığı (ASHB) 4 Bin 508 Destek Personeli Alımı Başvuruları Sürüyor.Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı  8 bin personel alımı..

Aile Bakanlığı yüksek maaşla yeni personellerini arıyor! Lise, ön lisans mezunları dikkat

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı (ASHB), 8 bin personel alımı kapsamında hayata geçirdiği 4 bin 508 Destek Personeli alım başvurularını süratle sürdürüyor. Temizlik personeli, yiyecek içecek hizmetleri, aşçı-aşçı yardımcısı, şoför,  yaşlı bakıcısı, bakım personeli, çocuk bakıcısı, engelli bakıcısı,  bakım onarım branşlarında istihdam edilmek üzere yapılan alım, ortaöğretim ve ön lisans mezunu adaylara kapılarını açıyor. Başvuruların son tarihi olarak belirlenen 11 Mart'a kadar adaylar, çeşitli pozisyonlarda destek personeli olma şansını değerlendirebilirler.

ASHB tarafından yapılan destek personeli alımında genel şartlar arasında, 657 sayılı Kanunun 48. maddesinin belirli koşulları taşımak, başvuru yapılan pozisyon için istenilen bölümden mezun olmak, sosyal güvenlik kurumlarından emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak gibi kriterler bulunuyor. Başvuracak adayların 657 sayılı Kanunun 4/B maddesine eklenen belirli şartları da sağlaması gerekiyor.

123

Destek personeli alımına başvurular, 11 Mart 2024 tarihine kadar Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden e-Devlet şifresi ile gerçekleştirilecek. Bu süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacak. Adaylar, başvuru sürecine ilişkin detaylı bilgilere Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı Buradan ulaşabilirsiniz. ASHB'nin destek personeli alımı, geniş bir aday kitlesine istihdam olanağı sağlayarak kamu hizmetlerinin kalitesini artırmayı amaçlıyor.

456

7889