Aile Bakanlığı 18-49 yaş arası personel alımı! Başvurular açıldı

Aile Bakanlığı'nın yayınladığı son duyuruya göre, Kaymakamlık bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, belirli süreli görevlendirilmek üzere 3 kamu personeli alımı gerçekleştirecek. Bu alımla ilgili iş başvuru süreci başladı ve adaylar için önemli bir fırsat sunuluyor. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı 18-49 yaş arası personel alımı! Başvurular açıldı

Aile Bakanlığı'nın önemli bir duyurusuyla, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, kadrosuna 3 kamu görevlisini dahil etmek üzere alım yapacak. İş başvuru süreci başladı ve adaylar için kapılar açık!

Kaymakamlık bünyesinde istihdam edilecek belirli süreli 3 işçi alımı için adaylar, 20 ile 29 Mart 2024 tarihleri arasında iş başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuruda bulunacak adayların 49 yaşını aşmamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca kamu görevlisi olma arzusu taşıyan adayların ilgili koşulları sağlamaları gerekmekte.

AİLE BAKANLIĞI KAMU PERSONELİ ALIMI DETAYLARI

Kaymakamlık bünyesinde istihdam edilecek belirli süreli 3 işçi alımı için adaylar, 20 ile 29 Mart 2024 tarihleri arasında iş başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuruda bulunacak adayların 49 yaşını aşmamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca kamu görevlisi

Bitlis Mutki ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 3 kamu personeli alımı gerçekleştirecek. İş başvurusu yapacak adaylar için gerekli belgeler ve başvuru şartları açıklandı. İşte detaylar:

Başvuru Belgeleri:

-Kimlik Fotokopisi

-Vakıf’tan alınacak Başvuru Formu

-Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

-Sabıka Kaydı Belgesi

-Yerleşim Yeri Belgesi (tarihçeli)

-Erkek adaylar için Sürücü Belgesi Fotokopisi

-Sağlık Raporu

-Askerlikle İlişiği Olmadığına Dair Belge (erkek adaylar için)

Başvuru Şartları:

-En az ilkokul mezunu olmak

-21 ile 49 yaş aralığında olmak

-Kamu haklarından mahrum olmamak

-Sabıka kaydı bulunmamak

-TCK 53. Madde kapsamında sayılan suçlardan mahkum olmamak

-Erkek adaylar için en az B sürücü belgesine sahip olmak

-Görev yapmasına engel herhangi bir sağlık problemi bulunmamak

İş Başvuru Adresi:

Adaylar, yukarıda belirtilen koşulları sağladıklarında iş başvurularını şahsen yapabileceklerdir. Başvurularını tamamlamak için gerekli belgelerle birlikte Pınarpaşı Mah. Şehit İsa Budak Cad. Ak. Sok. No:4 Mutki /Bitlis adresine başvuruda bulunabilirler.

Belirtilen tarihler arasında başvurularını tamamlayacak adayların, başvuru sürecine ilişkin detayları dikkatlice incelemeleri önemlidir. Kamu görevlisi olma fırsatını kaçırmak istemeyen adayların belirtilen adres ve tarihlerde başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.