Adli Tıp Kurumu yeni personel avına çıktı! Başvurular e-Devlet'ten

Adalet Bakanlığı 52 personel alımı yapacak! İşte başvuru koşulları ve açılan kadro alanları...

Adli Tıp Kurumu yeni personel avına çıktı! Başvurular e-Devlet'ten

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı, merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplam 52 personel alımı yapacak. Başvurular 18-24 Aralık 2023 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek. Adaylardan en az 70 KPSS puanı talep edilecek.

Alım kapsamında farklı mühendislik alanlarında uzmanlaşmış personel aranmaktadır. Kimya, bilgisayar, makine, elektrik, elektronik, jeofizik, jeoloji, maden, mimarlık, peyzaj mimarlığı, şehir ve bölge planlama, inşaat, metalurji ve malzeme, gıda, tekstil, çevre, enerji, bilgisayar ve yazılım, elektrik ve enerji, elektronik ve haberleşme, jeoloji ve maden, inşaat ve mimarlık, metalurji ve malzeme ile kimya mühendislikleri gibi çeşitli alanlardan personel ihtiyacı bulunmaktadır.

adalet bakanlığı personel alımı

Başvuruların değerlendirilmesinde adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartları taşımaları gerekmektedir. Ayrıca, 2020 veya 2021 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları ve Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca düzenlenecek sözlü sınavda başarılı olmaları beklenmektedir.

Bu önemli alım fırsatıyla ilgilenen adaylar, başvurularını belirtilen tarihler arasında e-Devlet üzerinden gerçekleştirebilirler.