Adalet Bakanlığı Sınavları için Başvuru Yapamayanlar Dikkat! Salı Günü Son Şans

ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek Adalet Bakanlığı'nın 1600 kişilik yeni alımına 1-8 Kasım tarihleri arasında başvuru yapamayan adaylar için son şans. Adalet Bakanlığı personel alımları ve CTE'nin 2019 yılı 10 bin personel alımı hakkında son gelişmeler kamu bülteni sitesinde.

Adalet Bakanlığı Sınavları için Başvuru Yapamayanlar Dikkat! Salı Günü Son Şans

Adalet Bakanlığı 1600 yeni hakim ve savcı alımına hazırlanıyor. Bakanlığın Personel Genel Müdürlüğü, Resmi Gazete, Devlet Personel Başkanlığı ve çeşitli basın yayın organları aracılığıyla yapılan duyuruda, Adalet Bakanlığı'nın hakim ve savcı ihtiyacının giderilmesi amacıyla 1600 kişilik yeni alım yapılacağı, ilgili alım için gerçekleştirilecek sınavın 29 Aralık 2018 tarihinde Ankara'da uygulanacağı belirtilmişti.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN YENİ ALIMLARI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA.

Adalet Bakanlığı sınavları için ÖSYM'nin resmi sitesinden 1-8 Kasım 2018 tarihleri arasında adaylar başvurularını yapmıştı. Başvurularını ais.osym.gov.tr üzerinden ilgili tarihlerde yapamayan adaylar için geç başvuru fırsatı bulunuyor. 20 Kasım 2018 tarihinde ÖSYM'den Adalet Bakanlığı 1600 Hakim ve Savcı alımı için geç başvuru sayfası açılacak. Sınava girmek isteyen adaylar ais.osym.gov.tr adresi üzerinden gün boyunca başvuru imkanına sahip olacaklar. Adalet Bakanlığı'nın 1600 kişilik hakim ve savcı alımında 1000 kişilik kontenjan adli yargı hakim ve savcı adaylarına, 500 kişilik kontenjan avukatlık mesleğinden hakim ve savcı adaylarına, 100 kişilik kontenjan ise idari yargı hakim adaylarına ayrılmış durumda. 

CTE 10 BİN YENİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

Kamu Bülteni olarak dün İnsan Hakları Komisyonunu yakından takip etmiş, Sn. Genel Müdürü'n personel alımı stratejileriyle ilgili yaptığı açıklamaları Türkiye'de ilk kez siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmıştık. CTE 2019 yılında 10 bin yeni personel alımı yapmayı hedefliyor. Bu alımlarla ilgili ilan ve diğer konular hakkında siz değerli ziyaretçilerimizi anında bilgilendirmeyi sürdüreceğiz. Adalet Bakanlığı'nın personel alımları, GYS gibi sınav süreçlerini, CTE yeni alımlarını ve daha fazlasını takip etmek için Türkiye'nin en beğenilen mobil uygulaması kamu bültenini indirmeyi unutmayın. Özel sektör iş fırsatlarından anında haberdar olmak için facebook grubumuza katılabilirsiniz.

FACEBOOK GRUBUMUZA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN.

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM-  ANKARA