Adalet Bakanlığı Memur Alımı için Başvuru Yapmayanlar Dikkat! Son Günlere Giriliyor

T.C. Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından geçen haftalarda yayımlanan resmi duyuruda Bakanlığa memur alımı yapılacağı, başvuruların 7 Ocak 2019 tarihi itibariyle başlayacağı duyurulmuştu. Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile Aşçı unvanları için gerçekleştirilecek personel alımı sınavlarına henüz başvuru yapmayan adaylar için son günlere giriliyor. Memur alımına başvuru şartları, tarihleri ve sınav sürecine ilişkin detaylı bilgilendirme pgm.adalet.gov.tr adresinde ve DPB'de de yayımlanmıştı.

Adalet Bakanlığı Memur Alımı için Başvuru Yapmayanlar Dikkat! Son Günlere Giriliyor

Adalet Bakanlığı Memur Alımı Başvurusu Yapmayanlar Dikkat! Son Günlere Giriliyor

Adalet Bakanlığı'nın en az lise ve dengi okullardan mezun koruma ve güvenlik görevlisi ile aşçı alımı başvurularında son günlere giriliyor.

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, Devlet Personel Başkanlığı ve Resmi Gazete'de yayımlanan duyurularda, "Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda, 2018-KPSS (B grubu) puan sırasına konulmak kaydıyla, Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile Bakanlık Merkez Teşkilatında çalıştırılmak üzere 25 koruma ve güvenlik görevlisi ile 4 aşçı, Ankara Personel Eğitim Merkezinde çalıştırılmak üzere 3 aşçı ve Rize Personel Eğitim Merkezinde çalıştırılmak üzere 3 aşçı olmak üzere toplam 35 kadroya personel alımı yapılacaktır." ifadelerine yer verilmiş, koruma ve güvenlik görebvlisi alımlarının Bakanlığı'n merkez teşkilatı için yapılacağı toplamda 25 kontenjanın ayrılacağı vurgulanırken, aşçı pozisyonundaki alımların Ankara ve Rize İllerindeki Personel Eğitim Merkez Müdürlüklerine yapılacağı belirtilmişti. Başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru genel ve özel şartlarına uyması gerekli.

Adalet Bakanlığı Memur Alımı Başvuru Genel Şartları

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak,
  • Lisans mezunları için 2018 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP3, önlisans mezunları için 2018 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP93, ortaöğretim mezunları için 2018 Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP94 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak.
  • Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Özel Şartları

Adalet Bakanlığı Aşçı Alımı Başvuru Özel Şartları

  • En az lise veya dengi okul mezunu olmak,
  • Halk eğitim müdürlüklerinin veya diğer resmî kurum veya kuruluşların ilgili branşta düzenlediği kurslardan mezun olmak veya ilgili branşta sertifika sahibi olmak,

Başvuru Sırasında Talep Edilecek Belgeler

ADALET BAKANLIĞI MEMUR ALIMI BAŞVURULARI NEREDEN YAPILACAK?

Başvurular 7 Ocak 2019 tarihinde başlamıştı. Başvuru işlemlerini henüz tamamlamayan adaylar 22 Ocak 2019 mesai bitimine kadar talep edilen belgeler ve başvuru formuyla r Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilât Şube Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA adresine şahsen ya da posta yoluyla başvuru yapabilecekler.

Son Dakika İlanları, İş Haberleri ve Daha Fazlasını Kaçırmak İstemiyorsan Twitter'da Bizi Takip Et! Takip etmek için TIKLA

GÜNÜN DİKKAT ÇEKEN PERSONEL ALIMI HABERİNE GÖZ ATMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI KULLANIN!

http://www.kamubulteni.com/kamu-personel-alimi

Kamu Personeli Alımlarıyla ilgili diğer kadın ve erkek adaylarla iletişime geçmek, özel sektör iş fırsatlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için TIKLAYIN.

Memur alımları , iş haberleri ve gündemdeki son gelişmeler anında cep telefonuma bildirim olarak gelsin istiyorsanız aşağıdaki linkleri kullanın. 

"İzlemek İstiyorum!"  Diyorsan Youtube Kanalına Kayıt Olmak için Aşağıdaki Bağlantıyı Kullanın

https://www.youtube.com/c/KamuB%C3%BClteni

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için -https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kamubulteni

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için - http://ios.me/app/1413151574/kamu-b%C3%BClteni

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA