Adalet Bakanlığı Kamu Personeli Alımında 25 Bin 104 Adayın Başvuru Sonucu Açıklandı

Adalet Bakanlığı tarafından kamu personeli alma için sonuçlar açıklandı. 230 personel alımı için toplamda 25 bin 104 adayın başvurusu incelendi. İncelenen başvurularda toplamda 992 kişi sözlü sınav katılmaya hak kazandı.

Adalet Bakanlığı Kamu Personeli Alımında 25 Bin 104 Adayın Başvuru Sonucu Açıklandı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından iki farklı ilanla başvurusu alınan personel alımı için başvuru sonuçları açıklandı. Toplamda 230 kadro için 992 aday sözlü sınava katılmaya hak kazandı.

İdare Memur Öğrencisi Alımı

150 kişilik idare memuru öğrencisi alımı için 10 bin 975 başvuru oldu. Yapılan başvuruların incelenmesi sonucu toplamda 751 aday sözlü sınava katılmaya hak kazandı. Kontenjan sayısının 5 katı kadar aday sözlü sınava katılacak.

İDARE MEMURU ALIMI BAŞVURU SONUCU İÇİN TIKLAYIN

Sözleşmeli Personel Alımı

Bakanlık tarafından sözleşmeli personel kadrosu için toplamda 80 kamu personeli alımı yapılacak. Yapılacak alımlar için kontenjan sayısının 3 katı kadar aday sözlü sınava girmeye hak kazandı. Toplamda 241 aday sözlü sınava girmeye hak kazandı. 80 sözleşmeli personel alımı için 14 bin 129 adayın başvurusu incelendi ve 241 adayın sözlü sınava girmeye hak kazandığı belirtildi. Sözleşmeli personel kadrosu için Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Öğretmen, Fizyoterapist, Veteriner Hekim, İnşaat Mühendisi ve Gıda Mühendisi alımı yapılacak.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /