Adalet Bakanlığı Kamu Personeli Alımı İçin Kritik Gün !

Adalet Bakanlığı Hakim Savcı adayı alımı ve 2019 yılı personel alımları için bugün kritik gün.

Adalet Bakanlığı Kamu Personeli Alımı İçin Kritik Gün !

Adalet Bakanlığı personel alımı için kritik gün.

Adalet Bakanlığı 2019 yılı personel alımında net sayı bugün TBMM 'de belli oluyor. Öte yandan Bakanlığın 1600 hakim savcı alımı için geç başvuruları bugün alınacak.

1600 HAKİM SAVCI ALIMI GEÇ BAŞVURUSU

1600 Hakim ve Savcı alımı için ilk başvurular Kasım ayının ilk günlerinde alınmıştı. 29 Aralık 2018 günü ÖSYMtarafındna düz4enlenecek hakim savcı adayı alımı sınavı için başvuru yapamayan adayların müracaatlarını yapması adına bugün geç başvuru ekranı açılacak. Geç başvuru yapmak isteyen adaylar, ais.osym.gov.tr adresi üzerinden önce başvurusunu yapacak. 23,59 'a kadar açık olacak başvuru ekranından başvurusunu yapan adaylar başvuru ücretini ÖSYM 'nin sanal ödeme sisteminden yatıracak.

Geç Başvuru Ücreti İçin Yapılan Açıklamada şu İfadelere Yer Verildi:

"Geç başvuru gününde başvuru yapan adayların sınav ücreti, 1 sınava katılan adaylar için 270,00 TL, 2 sınava katılan adaylar için 405,00 TL, 3 sınava katılan adaylar için 540,00 TL’dir. Geç başvuru gününde yapılan başvurularda sınav ücreti, aynı gün saat 23.59’a kadar ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan "ÖDEMELER" alanından kredi kartı/banka kartı ile yatırılacaktır. Bankalardan sınav ücreti yatırılamaz."

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ BAŞLIYOR

Adalet Bakanlığı 'nın 2019 yılı bütçe görüşmeleri bugün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yapılacak. Bütçe görüşmesinde Adalet Bakanlığı 'nın 2019 yılı net personel alımı sayısının da belirlenmesi bekleniyor. 

Bütçeden çıkan personel sayısı ve Adalet Bakanlığı ile CTE 'nin kamu personeli alımlarından bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

ndroid uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara