Adalet Bakanlığı Hizmetli-Şoför-Mühendis ve Sağlık Personeli Alımı Yapacak

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu, en az lise mezunu adaylar arasından KPSS 70 puan şartı ile 71 sözleşmeli kamu personeli alımı yapacak. Başvuru özel şartları ve başvuru başlangıç tarihi haberimizde.

Adalet Bakanlığı Hizmetli-Şoför-Mühendis ve Sağlık Personeli Alımı Yapacak

Adalet Bakanlığı ATK , hizmetli, mühendis ve sağlık personeli ile şoför alacak.

Adalet Bakanlığı bünyesinde olan Adli Tıp Kurumu Başkanlığı, en az lise mezunu adaylar arasından kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Farklı kadrolara yapılacak personel alımına baktığımızda hizmetli kadrosuna 7, makina mühendisi kadrosuna 7, Kimya Mühendisi kadrosuna 2, Kimyager kadrosuna 13, Biyolog kadrosuna 9, laborant kadrosuna 8, hemşire kadrosuna 4, sağlık teknikeri kadrosuna 18  ve şoför kadrosuna ise 3 personel alımı yapılacağına yer verildi.

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan ile alınacak personeller , İstanbul  ve Ankara başta olmak üzere farklı şehirlerde merkez ile Taşra teşkilatında istihdam edilecek. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Son başvuru günü olan 5 Nisan 2019 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezî sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. ( 01 Ocak 1983 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.)
  • Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,
  • 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Son müracaat tarihi itibarıyla istihdam edilecek sözleşmeli personel pozisyonu için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.
  • Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucu olumlu olmak

Şoför kadrosu için özel şart şu şekilde;

E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak (ya da Karayolları Trafik Yönetmeliğinde 17/04/2015 tarihli ve 29329 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan değişiklik ile 01 Ocak 2016 tarihi itibarıyla yeni tip D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak)

BAŞVURU

İlana başvuru yapacak adayların yukarıdaki şartları taşıması gerekmektedir. İlana başvurular 25 Mart 2019 günü başlayacak. İnernet üzerinden başvuru ekranı açılır açılmaz bildirimle haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN