Abdulhamit Gül Açıkladı: Adalet Bakanlığı ve CTE'ye 10 Bin Kamu Personeli Alımı Yapılacak (İKM-Katip-Mübaşir)

Adalet Bakanı Abdulhamti Gül yaptığı son dakika açıklamasında , Adalet Bakanlığı ile CTE bünyesine 10 bin yeni personel alımı yapılacağını söyledi.

Abdulhamit Gül Açıkladı: Adalet Bakanlığı ve CTE'ye 10 Bin Kamu Personeli Alımı Yapılacak (İKM-Katip-Mübaşir)

Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımı açıklaması geldi. 

Cnn ekranlarına konuk olan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 2020 yılı personel alımına değindi ve önemli açıklamalarda bulundu. 

Bakan Gül, "Personel alımı konusu önemli. Burada takvimi sayıyı tekrar verebilirsek" ifadelerine şu şekilde yanıt verdi:

"Adliyelerde ve cezaevlerindeki personel ihtiyaçlarımızı belirledik. Çalıştık bunları sunduk ve yakın zamanda , yani bir imza onaydan çıkmadığı için tarih veremiyorum. Yaklaşık 10 bin civarında adliye ve cezaevlerine personel alacağız. Yakın zamanda alıma çıkılacaktır. Bu süreç daha netleşmediği için bir tarih daha sonra açıklanacak.

İhtiyacımız var. Sürecimiz devam ediyor. İnşallah adliye çalışanları ile daha da kadromuzu güçlendireceğiz arttıracağız."

İlanı bekleyenlerle bilgi alış verişi için   TIKLAYIN

10 BİN PERSONEL ALINACAK

Bakan Gül yaptığı açıklamada 10 bin kamu personeli alımı yapılacağını , alıncak personellerin adliyelerde ve cezaevlerinde istihdam edileceğine yer verildi. İlanın Eylül ayı sonunda ya da Ekim ayının ilk haftalarında gelmesi bekleniyor.

HANGİ İLLERE ALIM YAPILACAK?

Alım yapılacak şehirler henüz belli değil. Liste hazır olduğunda kamubulteni.com olarak takipçilerimizle paylaşacağız. Siz de aşağıdaki yorum kısmından alım beklediğinzi şehri yazabilirsiniz. (İkamet şartı yok)

İlan geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN