81 Şehirde Devlete ve Özele Binlerce Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak 2021

Devlet kurumlarına ve özel sektör kuruluşlarına 2021 yılında güvenlik görevlisi alımları devam edecek. Silahlı e silahsız olarak yapılacak güvenlik görevlisi alımlarının bilgileri yazımızda.

81 Şehirde Devlete ve Özele Binlerce Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak 2021

Binlerce güvenlik görevlisi alınacak.

2021 yılının gelmesi ile birlikte özel şirketler ile kamu kurumları güvenlik görevlisi alımlarına başladı. Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanlığı alıma çıkmış ve en az lise mezunu adaylar arasından alım yapmıştı. Bunun yanı sıra Tarım Bakanlığı da güvenlik görevlisi alımı için geçtiğimiz haftalarda ilan yayımlamıştı. Önümüzdeki günlerde Adalet Bakanlığı'nın işçi alımına çıktığında güvenlik görevlisi alımı yapması bekleniyor.

KAMUYA ALIMLAR

Kamu kurum ve kuruluşları 2021 yılının sonuna kadar silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapacak. Kurumların ilanlarını takip etmek için TIKLAYIN

ÖZEL SEKTÖR İLANLARI

Özel sektör bünyesine en az ilköğretim mezunu adaylar arasından personel alımı yapılıyor. İŞKUR üzerinden personel alımları devam ediyor. Yayımlanan güncel ilanlara baktığımızda farklı illere aşağıdaki sayılarda güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görüldü:

Güvenlik Amiri/Sorumlusu    2
Güvenlik Görevlisi    174
Güvenlik Görevlisi (Eğitim Kurumları)    15
Güvenlik Görevlisi (Silahlı)    56
Güvenlik Görevlisi (Silahsız)    10
Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Elemanı    1

İŞKUr üzerinden yapılan güvenlik görevlisi alımlarına başvurular https://esube.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden alınıyor.

2021 'DE ALIMLAR DEVAM EDECEK

Kamu ve özel sektör bünyesine güvenlik görevlisi alımları devam edecek. Siz hangi şehre alım bekliyorsunuz? Yorum kısmı aşağıda... İlanlar yayımlandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

NASIL ÖGG OLUNUR?

ÖGG kimliği almak için aranan şartlar:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

- Silahsız Özel Güvenlik Eğitim için; en az ortaokul mezunu olup 18 yaşını doldurmuş olmak, Silahlı Özel Güvenlik Eğitim için; en az lise mezunu olup 21 yaşını doldurmuş olmak.

- Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya altı aydan fazla hapis ya da affa uğramış olsa bile  Devletin Şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, emniyeti suiistimal, sahtecilik, hileli iflas veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma, laf atma, sarkıntılık, ırza tasallut, ırza geçme, kız, kadın veya çocuk kaçırma ve alıkoyma, fuhşa teşvik, fuhuş için aracılık, uyuşturucu madde kullanma, uyuşturucu madde kaçakçılığı suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

- Kamu haklarından yasaklı olmamak. 

Özel Güvenlik Görevlisi olmaya engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile özürlü olmamak. 

EVRAKLAR

5 adet vesikalık fotoğraf,

2 adet nüfus cüzdanı fotokopisi,

Diploma veya öğrenim belgesi fotokopisi, 

Silahlı özel güvenlik eğitimi için devlet hastanesinden, silahsız özel güvenlik için özel polikliniklerden “Özel güvenlik görevlisi olur” sağlık raporu.

Bu belgelerle bir güvenlik kurslarına başvurabilirsiniz.