6 Belediye 224 Zabıta Memuru Alımı Yapıyor

Güncel Zabıta Memuru alımlarında 6 belediyenin toplamda 224 personel alımı aktif durumda. Peki eğitim şartı ne, KPSS puanı isteniyor mu, yaş şartı var mı?

6 Belediye 224 Zabıta Memuru Alımı Yapıyor

6 belediye tarafından ikamet şartı olmadan toplamda 224 zabıta memuru alımı yapılacak. Alınacak bu kadrolar farklı eğitim niteliklerine sahip olacaktır. Hem ortaöğretim hem ön lisans hem de lisans mezunlarının başvuru yapabileceği kadrolar bulunuyor.

KPSS Şartı Var mı?

Yapılacak alımlar KPSS puanıyla yapılacak. Ayrıca bazı kurumlar sözlü ve yazılı sınavla aday alımlarını gerçekleştirecekler.

Yaş Şartı Var mı?

Başvuru yaparken adaylarda yaş şartı aranıyor. Sınavın yapıldığı tarih itibariyle adayların 30 yaşını doldurmamış olması şartı bulunuyor.

İşte o kurumlar ve alınacak personeller

Bağcılar Belediyesi

Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 50 zabıta memuru alımı yapılacak. Alımların 10 tanesi ön lisans mezunlarına ayrılırken 40 tanesi ortaöğretim mezunları için ayrıldı. Kadrolara kadın ve erkek adaylar başvuru yapabiliyor. Adaylar ilgili KPSS puan türünden 60 ve üzeri puanla başvuru yapabilir.

Başvuru tarihleri 11-14 Nisan 2022 tarihleri arasında olacaktır.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce yayımlanan ilanda başvurular yetersiz kalında ilan yeniden açıldı. Toplamda 75 Zabıta Memuru büyükşehir bünyesinde istihdam edilecektir. Adayların başvuru yapabilmesi için Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler, Acil Durum ve Afet Yönetimi, Özel Güvenlik ve Koruma, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri veya Adalet Ön Lisans programlarının birinden mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor. Alımlar hem kadınlara hem de erkek adaylara yöneliktir. KPSS 70 ve üzeri adaylar başvuru yapabilir.

Başvuru tarihleri 04-08 Nisan 2022 tarihleri arasında olacaktır.

Zeytinburnu Belediyesi

Belediye tarafından toplamda 42 kişilik zabıta memuru alımı yapılacak. Alımı yapılacak kadrolar için 17 ön lisans mezunu 25 lisans mezunu memur alınacaktır. Başvuru için ilgili KPSS puanı 70 ve üzeri olmalıdır. Başvurular hem kadın hem de erkek adaylara yönelik.

Başvuru tarihleri 04-08 Nisan 2022 tarihleri arasında olacaktır.

Üsküdar Belediyesi

Üsküdar Belediyesi tarafından toplamda 40 ortaöğretim mezunu ve 10 farklı lisans bölümlerinden mezun olan toplamda 50 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor. Ortaöğretim mezunları için istenen KPSS puanı 60 ve üstü iken lisans mezunları 70 ve üstü KPSS puanıyla başvuru yapabilecek. Başvurular hem erkek hem de kadın adaylara yöneliktir.

Başvuru tarihleri 28 Mart-1 Nisan 2022 tarihleri arasında olacaktır.

Çanakkale Belediye Başkanlığı

Belediye tarafından 3 ön lisans mezunu ve 3 lisans mezunu olmak üzere toplamda 6 zabıta memuru alımı yapılacak. Adaylar başvurularında 60 ve üstü KPSS puanı şartıyla başvuru yapabilecek. Başvurular hem kadın hem de erkek adaylara yönelik olarak açıldı.

Başvuru tarihleri 04-08 Nisan 2022 tarihleri arasında olacaktır.

Kurucaşile Belediyesi

Bartın Kurucaşile Belediyesi tarafından 1 adet lisans mezunu zabıta memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuracak adayların B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekmektedir. Adaylar KPSS 75 puanıyla başvurularını yapabilecek.

Başvuru tarihleri 21-24 Mart 2022 tarihleri arasında olacaktır.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /