50 Yaşında Küçük Olanlar Dikkat! Belediye Açıkladı: Kadrolu Şoför Alımı Yapacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi kadrolu şoför alımı yapacağını duyurdu. Yaş sınırı bulunan alımda başvuranların en fazla 50 yaşında olması gerekiyor.

50 Yaşında Küçük Olanlar Dikkat! Belediye Açıkladı: Kadrolu Şoför Alımı Yapacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kadrolu şoför alımı ilanı yayımlandı. 50 yaşından küçük olanlar belli şartları karşılamaları durumunda iş alımı için başvurabilecekler. İşte şoför alımı şartları ve başvuru yolları:

Aydın Büyükşehir Eğitim Yok 50 Yaş Sınır Kadrolu 31 Şoför Alımı
İŞKUR dış işleri resmi internet sitesinde yayınlanan duyuruya göre, Aydın büyükşehir bölgesinde yaş sınırı 50 olan 31 yönetici istihdam edilecek. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde yerini alıyor. Aydın Büyükşehir personeli için başvuru süresi ve başvuru formu. Adayların başvurularını 25 Nisan 2023 tarihine kadar Hasan Efendi Mahallesi 1904 Sokak No:15 Efeler/Aydın adresine şahsen veya eğitim kurumunun e-posta adresine elektronik ortamda iletmeleri gerekmektedir. 

Büyükşehir personel alımı

Büyükşehir Belediyesi Personel alımı için hangi alanda kaç şoför alımı yapacağını açıkladı. Toplamda 28 ağır kamyon şoförü ve 3 kamyon, tır çekici şoförü görev alacaktır. Personel başvuruları için bazı nitelikler belirlendi. Belirlenen nitelikler kamyona ve tır kullanabilen kişilerin genelinde olacak şekilde belirlendi. Şartlar zorlanmadı. Şoför alımı için eğitim maddesi kalktı ve yaş sınırı 50'ye çekildi. Alınan bu karar işe alınmak isteyen şoförler için büyük avantaj oldu. Personel alımı için başvuru yapacak şoförlerin sayısı arttı. Haberi yeni duyanlar ise başvuru için aranan şartları araştırmaya başladı.

Personel başvurularında aranan genel nitelikler nelerdir?

Aydın Büyükşehir personel alımı aranan nitelikler

Aydın Büyükşehir Belediyesi İŞKUR resmî sitesinden 32 kişinin kadrolu olarak işe alınacağını bildirdi. İşe alım süreci için bazı kriter ve nitelik belirledi. Bu nitelikleri başvuru öncesinde, sayfasından yayınlandı. İşte başvuru öncesinde bilinmesi ve kişide bulunması gereken nitelikler:

Türkiye’de yaşamak ve Türk vatandaşı olmak. 18-50 yaş arasında olmak, kamu haklarını herhangi bir mahrumiyetin olmaması, askerlik ile bir ilişkisinin olmaması, medeni haklarını kullanabilmek, Aydın'da yaşamak. En az C sınıfı ağır kamyon sürücü belgesi (tercihen G sınıfı sürücü belgesi, "vakumlu yol süpürme aracı sürücü belgesi") alınması. Tır çekici şoförü olabilmek için en az C sınıfı ehliyet olması gerekiyor.