4 Üniversite Kamu Personeli Alımı İçin İlana Çıktı

4 farklı üniversite toplamda 20 kamu personeli alımı için ilana çıktı. Alımlar hangi kadrolara yapılacak, başvurular başladı mı?

4 Üniversite Kamu Personeli Alımı İçin İlana Çıktı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Hakkari Üniversitesi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ve Dicle Üniversitesi bünyelerinde istihdam edilmek üzere toplamda 20 kamu personeli alımı yapılacaktır.

Hakkari Üniversitesi

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 adet iç denetçi alımı yapılacaktır. Başvurular 9 Mart tarihi itibari ile başlamış olup 23 Martta sona erecektir. Başvurular üniversitenin personel dairesi başkanlığına şahsen yapılacaktır.

Başvuru yapacak adayların Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçisi Sertifikasına sahip olmaları gerekmektedir.

Manisa Turgut Özal Üniversitesi

Üniversite tarafından memur kadrosuna 9 personel alımı gerçekleştirilecektir. 1 avukat, 1 çözümleyici, 1 programcı ve 1 destek personeli lisans mezunu, 2 destek personeli ve 1 laborant ön lisans mezunu ile 1 büro personeli, 2 teknisyen ve 1 destek personeli lise mezunu alınacaktır. Adaylar KPSS puanlarıyla başvuru yapacaktır. 1 teknisyen kadrosun için 55 puan ve üstü şartı varken diğer adaylar için 60 puan ve üstü şartı bulunuyor. Başvurular 5-19 Mart tarihleri arasında yapılacaktır.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 sistem programcısı, 1 çözümleyici ve 6 programcı alımı yapılacak. Başvuracak adayların hepsi de lisans mezunları arasından seçilecektir. 8 Martta başlayan başvurular 22 Martta sona erecektir. Adaylar 2020 KPSS P3 puanıyla başvuru yapabilecektir.

Dicle Üniversitesi

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 adet iç denetçi alımı yapılacaktır. Başvuru yapacak adayların Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçisi Sertifikasına sahip olmaları gerekmektedir. 8 Mart tarihi ile başlayan başvurularda son günü 22 Mart olarak duyuruldu.

Adaylar başvurularını şahsen yada posta yolu ile yapmalıdır.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /