3800 TL Maaşla İkamet Şartsız Belediye Memuru Alımı

Farklı illerde belediyelere en az lise mezunlarından memur personel alımı yapılacak. Düşük KPSS puanı ile yapılan kamu personeli alımında başvurular 8 Ağustos tarihine kadar alınacak. Başvuru bilgileri yazımızda.

3800 TL Maaşla İkamet Şartsız Belediye Memuru Alımı

3800 TL maaşla belediye memuru alımı.

3 belediyeye kamu personeli alımında başvurular bugün ve yarından itibaren başlıyor. Farklı belediyelere yapılacak personel memur alımında başvuru bilgileri yazımızda.

İlanlar yayımlandı. Takip için TIKLA KATIL

2 KADROYA MEMUR ALINACAK

Yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adaylar aşağıdaki kadrolarda istihdam edilecek:

- Muhasebeci,

- Zabıta Memuru

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşıması gerekmektedir:

- Türk vatandaşı olmak.

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

- Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak.

- İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacaklarda aranacak şartlar şu şekilde:

ZARA BELEDİYESİ

Başvurular 8 Ağustos 2020 tarihine kadar alınacak. İlana başvurular elektronik ortamda,Belediyemiz www.zara.bel.tr internet adresine veya [email protected] e-mail adresine , ● Zara İlçesi Kızılırmak Mahallesi Emniyet Sokak No:2 Zara/SİVAS adresindeki Zara Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılacak.

Başvuru formuna aşağıdaki belgeler eklenecektir. • Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi, • Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.) • Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir), • KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı • Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı, • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı, • 2 adet biyometrik fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak), • Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı sureti (Aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi Belediyemizce onaylanabilir.)

SULTANGAZİ BELEDİYESİ MEMUR ALIMI

Özel şartlar şu şekilde:

657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesindeki özel şartlara göre, zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır. d. Sınavın yapılacağı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak

İlana başvurular 4 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak ve 8 Ağustos 'a kadar alınacak. Başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte Uğur Mumcu Mah. Atatürk Bulv. No:54 Sultangazi/İstanbul adresindeki Sultangazi Belediye Başkanlığına (Zemin Kat Başvuru Masası) şahsen yapılacak.

• Başvuru Formu Kurumumuzdan veya Belediyemizin internet sayfasından (www.sultangazi.bel.tr) temin edeceklerdir. • Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi • Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir), • Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir), • KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı, • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı, • Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

YENİKENT BELEDİYESİ

Başvurular 4 ile 8 Ağutos 2020 tarihleri arasında alınacak. 

Başvurular,

a) Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Yenikent Belediye Başkanlığı Yenikent / KÜTAHYA adresine gönderilebilecektir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.) b) Elektronik ortamda, Belediyemiz www.yenikent.bel.tr internet adresine gönderilebilecektir.

Başvuru formuna aşağıdaki belgeler eklenecektir. a) Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi, b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.) c) Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir), d) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan barkotlu bilgisayar çıktısı, e) Erkek Adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı, f) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı, g) 2 adet biyometrik fotoğraf, (l adedi forma yapıştırılacak) h) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı sureti (Aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi Belediyemizce onaylanabilir.)

KAMU İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇ.İN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN