30 Kadrolu Zabıta Memuru Alımı Başvurusu Bugün Başladı

Fatih Belediyesi zabıta memuru kadrosunda istihdam etmek üzere 30 adet memur alımı yapıyor. Kadrolu olarak yayımlanan ilana başvurular bugün başladı.

30 Kadrolu Zabıta Memuru Alımı Başvurusu Bugün Başladı

Fatih Belediyesi 30 Zabıta memuru alımı başvurusu başladı.

Geçtiğimiz ay yayımlanan duyuruda İstanbul 'un Fatih Belediye Başkanlığı, Zabıta Memuru kadrosunda istihdam etmek üzere 30 adet yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilan metninde başvururların 5 Kasım günü başlayacağına yer verildi.

Başvurular bugün başladı ve zabıta kadrosu için başvurular alınmaya başladı.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak yapılacak memur alımında adaylar Fatih Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilecekler. Lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği alım için mezuniyet şartı şu şekilde;

Ekonomi, İktisat, İşletme, İşletme-Ekonomi, İstatistik, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Pazarlama, Yerel Yönetimler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim Fakültesi Lisans programlarının birinden mezun olmak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Fatih Belediyesi zabıta alımına başvuru yapacak adayların Türk vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, adli sicil kaydı olmaması, erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmaması gerekmektedir.

Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

BAŞVURU

İlana başvurular bugün başladı ve 9 Kasım tarihine kadar alınacak. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne (Fatih Belediyesi Ana Hizmet Binası Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi No 54) adresine şahsen yapılacak memur alımında adayların aşağıdaki evrakları yanında getirmesi istenmektedir.

YENİ MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara