3 Bin TL Maaşla Noter ve Huzurevine Personel Alımı

Noter ve Huzurevlerine en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılıyor. KPSS şartı olmadan farklı şehirlere yapılan personel alımının detayları haberimizde.

3 Bin TL Maaşla Noter ve Huzurevine Personel Alımı

Huzurevleri ve Notere KPSS 'siz personel alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden art arda ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda , Türkiye geneli 4 şehirde en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi.

Noter ve Huzurevleri bünyesinde istihdam etmek üzere yapılan personel alımında başvurular internet üzerinden alınırken başvuru detayları haberimizde.

HUZUREVİ PERSONEL ALIMLARI

Ankara, İstanbul ve Aydın 'da bulunan Huzurevlerine en az ilkokul mezunları arasından personel alınıyor. Alım yapılan kadrolar şu şekilde;

- Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı  

- Temizlik Görevlisi  

- Hemşire  

- Acil Tıp Teknisyeni  

Huzurevi personel alımı başvuru şartları şu şekilde;

3 Hasta ve Yaşlı Bakımı Elemanı:

CANDAN HUZUREVİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE; HASTA VE YAŞLI BAKIM ELEMANI ALINACAKTIR.

Başvurmak isteyen adayların İŞKUR DAN ALACAKLARI BELGE ile görüşmeye gitmesi gerekmektedir. İnternetten başvuracak adaylar ise BAŞVUR butonu ile başvurusunu tamamladıktan sonra MUTLAKA işverenle iletişime geçmelidirler. 

NOT: BAŞVURACAK ADAYLARIN İLGİLİ MESLEKTE SERTİFİKASININ OLMASI GEREKMEKTEDİR. 

KUŞADASI VE ÇEVRE İKAMETLİ OLANLAR TERCİH SEBEBİDİR.

1 Temizlik Görevlisi Alımı:

Firmamız Bünyesinde çalıştırılmak üzere 20- 45 yaş arası  bayan temizlik görevlisine ihtiyacımız bulunmaktadır. 

2 Hemşirre Alımı

Firmamız Bünyesinde çalıştırılmak üzere 20- 45 yaş arası  en az lise mezunu bayan hemşireye ihtiyacımız bulunmaktadır. 

2 Att alımı

Firmamız Bünyesinde çalıştırılmak üzere 20- 45 yaş arası  bayan acil tıp teknisyenine  ihtiyacımız bulunmaktadır. 

1 Temizlik Görevlisi

İNTERNETTEN BAŞVURU YAPAN ENGELLİ ADAYLARIN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA İŞVEREN İLE İRTİBATA GEÇİP RANDEVU ALMASI GEREKMEKTEDİR.

AYRICA ENGELLİ ADAYLARIN DİĞER ENGELLİ AÇIĞI OLAN FİRMALARLA GÖRÜŞMELERİ İÇİN PAZARTESİ GÜNLERİ SAAT 10:00'DA YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ENGELLİ-İŞVEREN  TOPLU İŞ GÖRÜŞMESİNE KATILMALARI GEREKMEKTEDİR.

%40 ve üzeri engelli raporu olan kişiler başvuru yapabilir.

2 Hasta ve Yaşlı Bakımı Elemanı

İlköğretim mezunu olanlardan hasta ve yaşlı bakım elemanı sertifikası istenmekte,bunun dışında meslek liselerinin hasta ve yaşlı bakım bölümü veya hasta ve yaşlı bakım teknikeri olma zorunluluğu vardır.

1 Hasta ve Yaşlı Bakımı Elemanı:

Özel güneş huzur evinde istihdam edilmek üzere hasta yaşlı bakım bölümünden mezun eleman alınacaktır. İŞKUR’DAN ALACAKLARI BELGE ile görüşmeye gitmesi gerekmektedir. İnternetten başvuracak adaylar ise BAŞVUR butonu ile başvurusunu tamamladıktan sonra MUTLAKA işverenle iletişime geçmelidirler. Bilgi için: H. KARADEMİR dhl:143

NOTER PERSONEL ALIMI

Konya 8. Noterliği tarafındna yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından büro memuru alımı yapılacağına yer verildi. İlan başvuru detaylarına şu şekilde yer verildi:

"Noter katibi olarak yetiştirmek üzere Lise mezunu, bilgisayar bilgisi olan,  25 yaş altı erkek personel alınacaktır.  Askerliğini yapmış olması gerekmektedir. F klavye kullanmasını bilen kişiler tercih edilecektir"

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra açılan ekranda İŞ İLANLARI yazan kısma tıklayın.

Son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Bu ekranda İŞYERİ UNVANI yazan  kısma başvuru yapmak istediğiniz işyerini yazın ve ARA butonuna tıklayın. 

TÜM İŞKUR KAMU İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN