3 Bin Kadrolu İşçi Alınacak! (İlkokul, Ortaöğretim, Önlisans, Lisans)

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü (KYK) 3 Bin Yeni Kadrolu işçi alımı gerçekleştirecek.

3 Bin Kadrolu İşçi Alınacak! (İlkokul, Ortaöğretim, Önlisans, Lisans)

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nün sürekli işçi alımı için başvuru süreci devam ediyor.

YENİ BİNLERCE MEMUR ALINACAK! DUYURULARI KAÇIRMAK İSTEMİYORSAN TIKLA VE İNDİR.

KYK'nın resmi internet sayfası ve çeşitli basın yayın organlarınca yayımlanan ilanda alımla ilgili, "Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü il müdürlükleri ve bağlı yurt müdürlüklerinde (ilçeler dahil) çalıştırılmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca (Ek-1) tabloda dağılımı gösterilen Güvenlik Görevlisi, Bakım Onarım Personeli, İklimlendirme Görevlisi/Kaloriferci ve Temizlikçi meslek kolunda daimi süreli işçi ile Temizlikçi Bahis Siteleri meslek kolunda Engelli ve Eski Hükümlü işçi alınacaktır." ifadelerine yer verilirken, Başvuru işlemlerinin İŞKUR üzerinden gerçekleştirileceği belirtilmişti.

İlkokul Düzeyinden Temizlikçi, Engelli ve Eski Hükümlü kontenjanı için başvuru yapacak adaylar kura sonuçlarına göre belirlenirken, Güvenlik, Bakım-Onarım ve İklimlendirme Personeli ortaöğretim (lise ve dengi) düzeyindeki adaylar KPSS puanı ve sözlü sınav sonuçlarına göre belirlenecek. Lise mezunları için 2016 KPSS'ye girmiş olma ve p94 puan türünden minimum 60 puan alma şartı bulunuyor.  Başvuru yapacak adayların ayrıca aşağıdaki başvuru genel şartlarını da dikkatle incelemesi gerekiyor : 

Alıma dair detaylı bilgilendirme KYK resmi internet sayfasından ve İŞKUR'dan öğrenilebiliyor. 

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA