3 Bakanlığa KPSS'siz ve KPSS ile Memur Alımı

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet adresinde yayımlanan duyurularda 3 bakanlığa memur personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı ile ve KPSS 'siz yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde.

3 Bakanlığa KPSS'siz ve KPSS ile Memur Alımı

3 Bakanlığa KPSS 'li ve KPSS 'siz personel alımı.

Dışişleri , Sağlık ve Adalet Bakanlığı kamu personeli alımı yapıyor. Farklı kadrolara yapılan personel alımında başvuru detayları haberimkizde. 

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda bilişim personeli kadrosunda 14 personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS 70 puan şartı ile ve KPSS şartı olmadan yapılan personel alımında başvurular 2 Ocak 2020 ile 16 Ocak 2020 tarihleri arasında olacak.

İlan metni için TIKLAYIN

ADALET BAKANLIĞI 50 PERSONEL ALACAK

Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda merkez teşkilatı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü bünyesine mühendis alımı yapılacağına yer verildi. 

İlan detayları için TIKLAYIN

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALACAK

Sağlık Bakanlığı merkez teşkilatı hizmet birimlerine, Genel İdare Hizmetleri Sınıfında boş bulunan kadrolara sağlık uzma yardımcısı alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan duyuruda  başvuruların 15 Ocak 2020 Çarşamba günü başlayıp 27 Ocak 2020 Pazartesi gününe kadar devam edeceğine yer verildi.

KPSS puanı ile yapılacak personel alımında mezuniyet şartı şu şekilde;

İlan detayları için TIKLAYIN

TÜM KAMU İLANLARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN