3 Bakanlığa En Az Lise Mezunu Kamu Personeli Alımı (Sağlık - Tarım Orman ve Maliye Bakanlığı)

Sağlık, Tarım Orman ve Maliye Bakanlığı bünyesine en az lise mezunlarından personel ve memur alımı yapılıyor. Farklı şehirlerde istihdam etmek üzere yapılan kamu personeli alımında başvuru bilgileri haberimizde.

3 Bakanlığa En Az Lise Mezunu Kamu Personeli Alımı (Sağlık - Tarım Orman ve Maliye Bakanlığı)

3 Bakanlığa en az lise mezunu memur alımı yapılıyor.

Sağlık, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Tarım Orman Bakanlığı tarafından duyurular yayımlandı. Kamu ilan sayfası üzerinden ve Resmi Gazete 'de yayımlanan duyurularda en az lise mezunu adaylar arasından farklı kadrolara kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan şartı olmadan ve en az 60 KPSS ile yapılan kamu personeli alımında başvuru bilgileri haberimizde.

İLAN DETAYLARI

3 bakanlık tarafından yayımlanan duyurulara baktığımızda şoför, uzman personel, avukat, mühendis ve bilişim personeli kadrolarına alım yapılacağı görüldü. İlanların başvuru detayları şu şekilde:

SAĞLIK BAKANLIĞI BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI

Sağlık Bakanlığı bünyesine, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği  bölümlerinden mezun olan adaylar arasından 12 bilişim personeli alımı yapılacak. KPSS 70 puanı ile ve KPSS puan şartı aranmadan yapılan personel alımının başvuru bilgileri için TIKLAYIN

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafındna yayımlanan ilanda 8 uzman personel alımı yapılacağına yer verildi. 

Söz konusu personel alımının mezuniyete göre kadro dağılımı yukarıda verilmiştir. KPSS puanına göre yapılan personel alımında başvurular 30 Haziran 'a kadar devam edecek. İlanın başvuru detayları için TIKLAYIN

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 122 personel alınacağına yer verildi. 45 şehre yapılacak personel alımında adayların mühendis, avukat ve şoför kadrolarında istihdam edileceği belirtilirken , kadro dağılımına şu şekilde yer verildi:

 2018 yılı KPSS (B) grubu olmak üzere KPSSP3 VE KPSSP94 puan türünden en az 60 puan alan adaylar arasından yapılan kamu personeli alımında başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların  http://isealim.ogm.gov.tr adresinden müracaatını yapması gerekmektedir. Son başvuru 12 Haziran 2020.

Kamu ilanları art arda yayımlanıyor. Takip  için  TIKLAYIN