2022 KPSS puanı olan hemen başvurabilir! Üniversiteye ön lisans, lisans mezunu personel alımı!

KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

2022 KPSS puanı olan hemen başvurabilir! Üniversiteye ön lisans, lisans mezunu personel alımı!

Hastane bünyesine 110 personel alımı yapılıyor! Başvuru şartları tek tek açıklandı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

HASTANE BÜNYESİNE PERSONEL ALIMI

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından yapılan son duyuruya göre hastane bünyesine Hemşire, Eczacı, Diğer Sağlık Personeli, Tekniker, Büro Personeli, Destek Personeli, Sağlık Teknikeri, Sağlık Fizikçisi, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 yaşını tamamlamış olması, kamu haklarından mahrum edilmemesi, Türk Ceza Kanunu 53. maddesi kapsamında süresi geçmiş bile olsa kasten işlenmiş bir suç dolayısıyla bir sene ya da daha fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış bile olsa devlet güvenliğine karşı, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı, casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, 

hastane bünyesine personel alımı

sahtecilik, güvenin kötüye kullanımı, hileli iflas suçlarından mahkum olmaması, erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması, görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık problemi olmaması, 2022 KPSS puanına sahip olunması ve vardiyalı çalışma sistemine uygun olması şartlarının taşınması gerekiyor. Aynı zamanda kadrolarda yer alan öğrenim düzeylerinin karşılanması, 2022 KPSS puanına sahip olmak, emeklilik veya yaşlılık maaşı almıyor olması şartlarını da karşılamaları gerekiyor. Adaylar yalnızca bir kadroya başvuru yapabilecekler. Eczacı kadrosuna başvuru yapacak adaylardan KPSS şartı aranmayacak. Başvurular ilan Resmi Gazete aracılığıyla yayımlandıktan sonra 15 gün içinde başlayacak. Başvurular http://hastaneilan.selcuk.edu.tr/ internet sitesi üzerinden online olarak yapılabilecek. Şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Adaylar internet sitesinde talep edilen belgeleri sisteme yükleyerek başvurularını oluşturabilecekler.