2018 PMYO ile En Az Lise Mezunu 2 Bin 500 Polis Alınacak! Ön Başvurular Başlıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'nın en az lise ve dengi okullardan mezun 2 bin 500 polis adayı öğrenci alımı için resmi duyuru her an yayınlanabilir.

2018 PMYO ile En Az Lise Mezunu 2 Bin 500 Polis Alınacak! Ön Başvurular Başlıyor

Polis Akademisi Başkanlığı'nın 2018 PMYO kapsamında en az lise ve dengi okullardan mezun polis adayı öğrenci alımı için başvuru sürecine dair resmi duyuru bekleniyor.

EN AZ LİSE MEZUNU 2 BİN 500 POLİS ALIMI BAŞVURU DUYURUSU GELDİĞİ ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI TIKLA VE İNDİR.

POLİS ALIMLARIYLA İLGİLİ SORU SORMAK, KADIN-ERKEK ADAYLARLA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN TIKLA VE GRUBA KATIL.

2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarına göre ÖSYM Lidyabet üzerinden tercih süreci devam ederken, Akademi tarafından Mayıs ayında yapılan resmi bilgilendirmede alımlarla ilgili sürecin ve detayların YKS sonrası yapılacağı belirtilmişti.

Tüm bu gelişmelere rağmen Polis Akademisi Başkanlığı PMYO duyurusunu ısrarla yapmıyor. 2 Bin 500 Polis Alımıyla ilgili resmi duyurunun bir an önce yayımlanması, uzun süredir bu duyuruyu bekleyen adayların daha fazla mağdur edilmemesi gerekiyor. İlan yayımlandığı anda siz değerli ziyaretçilerimizle detayları paylaşacağız.