193 Kamu Personeli Alımı Başvuruları Sona Eriyor

3 farklı kurum tarafından alımı yapılacak 193 kamu personeli için başvurular sona eriyor. Üç kurum içinde son başvuru tarihi 11 Mart 2022 günü.

193 Kamu Personeli Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Hacettepe Üniversitesi ve Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından alınacak 193 kamu personeli için başvurular yarın sona eriyor.

TCDD Personel Alımı

Kurum tarafından ön lisans mezunlarının başvuru yapabileceği 180 kişilik Tren Teşkil İşçisi alımı gerçekleştirilecektir. Başvurular sadece erkek adaylara yönelik olarak açılmıştır.

İlan Detaylarına Ulaşmak İçin: TIKLAYIN

Hacettepe Üniversitesi

Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde saat ücreti karşılığı çalıştırılmak üzere 8 canlı model alımı yapılacaktır. Başvurular için en az lise mezunu olma şartı bulunuyor. KPSS şartı aranmamaktadır.

İlan Detaylarına Ulaşmak İçin: TIKLAYIN

Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü

Kurum tarafından 7. dereceden 5 müfettiş yardımcısı alımı için ilan yayımlandı. Başvuru yapabilmek için üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren Hukuk, İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olma şartı bulunuyor. Yaş sınırı 35 yaşını doldurmamış olarak duyuruldu.

İlan Detaylarına Ulaşmak İçin: TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /