18-45 yaş arası iş arayanlara müjde! Tarım ve Orman Bakanlığı yeni personellerini arıyor

İş arayan adaylar internet üzerinden kurumların yayımladığı ilanları yakından takip ediyor. Bu kurumlar yüzleri güldürdü! Tüm detaylar haberimizde.

18-45 yaş arası iş arayanlara müjde! Tarım ve Orman Bakanlığı yeni personellerini arıyor

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adaylar yayımlanan iş ilanlarını yakından takip ediyor. Şartlar belli oldu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAKANLIKTAN PERSONEL ALIM MÜJDESİ

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından bildirilen son haberlere göre Ankara Çankaya Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesine 5 kamu işçisi alınacak. Kadrolara göre 2 aşçı, 1 kadın kuaförü ve 2 resepsiyon görevlisi alımı olacak. Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesine alınacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum edilmemesi, görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık problemi olmaması, güvenlik ve arşiv soruşturmalarının olumlu sonuçlanması, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması şartları aranacak. 

tarım ve orman bakanlığı personel alımları başladı

Aynı zamanda kadrolar için KPSS şartı olmayacak. Ancak adayların 18 yaşını doldurması ve 45 yaşını doldurmamış olması gerekecek. Kura usulüyle alınacak adayların kuraları Ankara Atatürk Konferans Salonu'nda 8 Eylül tarihinde 14:00-15:00 arasında gerçekleştirilecek. Kadrolara başvurular 21 Ağustos ve 25 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Aşçı kadrosu için pide, kebap ya da meze çeşitleri alanında en az 5 sene tecrübe olması, en az ortaöğretim aşçılık, mutfak yiyecek içecek hizmetleri bölümlerinin tamamlanmış olması gerekiyor. Kadın kuaförü kadrosu için en az ortaöğretim ya da üniversitelerin Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri bölümlerini tamamlaması ve en az 2 sene deneyimi olması, resepsiyon görevlisi kadrosu için en az ortaöğretim ya da üniversitelerin Turizm Otelcilik ve Meslek yüksek okullarını bitirmesi ve MEB onaylı bilgisayar sertifikası olma şartları aranacak.