18-30 yaş arasına Sayıştay personel alımı! Ankara'da oturanlara kaçırılmaz iş fırsatı

İş arayan adaylar internet üzerinden yayımlanan ilanları araştırmaya devam ediyor. Sayıştay personel alımı başladı! Tüm detaylar haberimizde.

18-30 yaş arasına Sayıştay personel alımı! Ankara'da oturanlara kaçırılmaz iş fırsatı

Sayıştaş iş arayan adayların yüzünü güldürdü! 4 farklı alanda personel alımı yapılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SAYIŞTAY PERSONEL ALIMI

Sayıştay tarafından yapılan son duyuruya göre Başkanlık bünyesine lise mezunu 3 Genel Elektrikçi, 2 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, 2 İnşaat Ustası, 1 Matbaa Teknisyeni alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum edilmemesi, başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olması ve 30 yaşından büyük olmaması, 

sayıştay personel alımları

erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık ya da malullük maaşı almamak, görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık problemi olmaması, vardiyalı ve dönüşümlü çalışmaya bir engeli olmaması ve Ankara ilinde ikamet ediliyor olması şartları aranıyor. Başvurular önümüzdeki hafta itibariyle başlayacak ve 10 Kasım tarihine kadar devam edecek. Başvurular İŞKUR üzerinden online olarak yapılabilecek.