157 sözleşmeli personel alınacak: Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

Son dakika haberine göre: Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 157 sözleşmeli personel alacak. Kamubulteni.com değerli okuyucularına bu fırsatı kaçırmamaları için başvurunun son tarihi 21 Haziran 2023.

157 sözleşmeli personel alınacak: Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre 157 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımda, 2022 KPSS (B) grubu ve E-KPSSP1, KPSSP94, KPSSP93, KPSSP3 puan sıralamaları dikkate alınacak.

Başvuru yapacak adaylarda aranacak genel ve özel şartlar şu şekildedir:

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  2. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlamak.
  3. Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  4. Türk Ceza Kanunu'nda belirtilen suçlardan mahkum olmamak.
  5. Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış, tecilli veya muaf olması.
  6. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
  7. Kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.
  8. Başvuracak adayların halen kamu kurumunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesine göre sözleşmeli personel olarak çalışıyor olmaması.
  9. Adayların 2022 E-KPSSP1, KPSSP94, KPSSP93, KPSSP3 puan türüne sahip olması.
  10. Emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak.
  11. Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu olmamak.
  12. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık veya benzeri engelleri bulunmamak.
  13. Güvenlik görevlisi pozisyonu için güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak ve belirtilen boy ve kilo şartını sağlamak.
  14. İlanın nitelikler kısmında belirtilen şartları sağlamak.
  15. Adaylar sadece bir kadroya başvurabilecek, birden fazla kadroya başvuranların başvuruları iptal edilecektir.
  16. Eğitim sertifikalarının ilan tarihinden önce alınması gerekmektedir.
  17. Adayların görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık veya benzeri engeller.


    Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, 157 sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar, 2022 KPSS (B) grubu ve E-KPSSP1, KPSSP94, KPSSP93, KPSSP3 puan sıralamaları dikkate alınarak gerçekleştirilecektir. Başvuruların son tarihi 21 Haziran 2023'tür. Başvuruda bulunan adaylar arasından atanmaya hak kazananların isimleri, www.ksu.edu.tr adresinde en geç 10 iş günü içinde ilan edilecektir.

    Atamalar yapıldıktan sonra, adaylar hakkında arşiv araştırması yapılacak ve olumlu sonuç alan adayların atamaları gerçekleştirilecektir. Ancak atamaları yapılan adayların gerçeğe aykırı beyanda bulundukları veya istenilen genel ve özel şartları taşımadıkları sonradan tespit edilirse, başvuruları geçersiz sayılacak ve sözleşmeleri feshedilecektir. Bu durumda, adaylara ödenen bedel yasal faiziyle birlikte tazmin edilecek ve ilgili hükümler uyarınca Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

    Başvuru sürecinde ayrıca tebligat yapılmayacak olup, başvuran adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak ve sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 ay içerisinde feshedilecektir. Sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar, sonuçların ilan edilmesinin ardından istenecek belgeler, başvuru zamanı, evrak teslimi ve diğer detaylar hakkında bilgilendirme www.ksu.edu.tr adresinde yapılacaktır.

    Başvurular, şahsen gerçekleştirilecek ve başvuru adresi Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Avşar Kampüsü Batı Çevre Yolu Onikişubat/Kahramanmaraş olarak belirlenmiştir. İletişim için mesai saatleri içinde (0344) 300 1197 numaralı telefon aracılığıyla iletişime geçilebilir.

    Bu ilan tebliğ mahiyetinde olduğundan ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Adayların başvuru süreci, iletişim bilgileri ve diğer önemli ayrıntılar için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nin resmi web sitesi www.ksu.edu.tr adresini ziyaret etmeleri önemlidir.