12 Binlik Alım Sonrası Sağlık Bakanlığı Yeni İşçi ve Personel Alımında Son Dakika Gelişmesi: Sayı Arttı

Sağlık Bakanlığı 2020 yılında yeni personel alımı yapmayacağını, yeni dönem alımlarının 2021 yılında yapılacağını duyurdu. Alım sayısı 2 bin artırıldı.

12 Binlik Alım Sonrası Sağlık Bakanlığı Yeni İşçi ve Personel Alımında Son Dakika Gelişmesi: Sayı Arttı

Sağlık Bakanlığı 12 binlik alım sonrası yeni alım açıklaması.

Sağlık Bakanlığı yeni dönem personel ve işçi alımı hakkında sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçen gün bir açıklamada bulundu. Bakan Koca yaptığı açıklamada, 12 bin personel alımı için sürecin işlediğini, bu alımın ardındna 2021 yılında personel alımları yapılacağını söyledi. Bakan Koca TBMM'deki bütçe görüşmelerinde yaptığı açıklamada, "Toplam 73 bin 527 aldık. Bunun 41 bini hekim dışı personel aldık. Şu anda 12 bin personel alımı yapıyoruz. 2021 için de alıma devam ediyor olacağız." dedi.

18 BİN ALIM YAPILACAK DENİLMİŞTİ : SAYI 20 BİNE ÇIKARILDI

12 binlik sözleşmeli personel alımı öncesi yapılan açıklamada 18 bin alım olacağı ve bunun iki kısımda yapılacağı belirtilmişti. Daha sonra yapılan açıklamada ise alımın 20 bine çıkarıldığına yer verildi.  12 binlik alım yapıldı ve sıra 8 bin personel alımında. Konu ile ilgili açıklama yapan SPP Başkanı Aras Ali Altıntaş, şu ifadeleri kullandı:

2 BİNİ İŞÇİ Mİ?

Daha önce 18 bin olan sayı 20 bine çıkarıldı. Bu artırımın işçi için yapılmadığı bekleniyor. Henüz kesin olmamakla birlikte 2 bin civarında işçi alımı bekleniyor. İlan tarihi hakkında henüz net bir açıklama yok. 2021 yılında alımın Ocak-Şubat aylarında yapılması bekleniyor. Siz hangi şehre alım bekliyorsunuz? Yorum kısmı aşağıda. Bilgi alış verişi için TIKLAYIN

İlan geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN