Jandarma En Az Lise Mezunu Sivil Memur Alımı Başvurusu Başladı (Personel Temin Başvuru Linki 2019)

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı sivil memur alımı ilanı geçtiğimiz gün yayımlandı. Yayımlanan duyuruda, en az lise mezunu adaylar arasından sivil personel alınacağına yer verildi. İlan için başvurular bugün başladı. İşte başvuru detayları ve ilan başvuru sayfası ile şartları.

Jandarma En Az Lise Mezunu Sivil Memur Alımı Başvurusu Başladı (Personel Temin Başvuru Linki 2019)

Jandarma memur alımı başvurusu başladı.

Jandarma Genel Komutanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından yapılacak sivil memur alımının başvurusunun başladığına yer verildi. 

Jandarma sivil memur alımı ilanına başvuracaklar bu sayfada toplanıyor >> TIKLA KATIL

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Jandarma tarafından yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından 94 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. İlan için başvuru genel şartları şu şekilde;

- T.C. Vatandaşı olmak.

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 'inci maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak,

- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış veya Türk Medeni Kanunun 12 ’nci maddesine göre kazai rüşt kararı almış olmak.

- TCK 'nın 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

- Türk Silahlı Kuvvetleri, J.Gn.K.lığı, Sahil Güv.K.lığı ile kamu kurum ve kuruluşlarından emeklilik, kendi isteği ile istifa ve sağlık nedenleri hariç herhangi bir nedenle çıkarılmamış olmak,

- Terör örgütleri ile bu örgütlerin yasal veya yasadışı uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş, katılmamış olmak,

- Başvuru tarihinde herhangi bir siyasi partiye üye olmamak,

- 2018 KPSS' den en az 60 puan almış olmak.

- Avukat unvanına başvuracak adaylar için Avukatlık Ruhsatnamesine Sahip Olmak.

ALIM YAPILAN KADROLAR

Jandarma sivil memur alımında kadrolar ve mezuniyet ile başvuru özel şartları şu şekilde;

BAŞVURU EKRANI AÇILDI

Jandarma resmi sayfası Personel Temin sistemi üzerinden yayımlanan duyuruda başvuruların alınmaya başladığına yer verildi. KPSS 60 puan şartı ile yapılacak kamu personeli alımında başvuru ekranı aşağıdadır >>

https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris

Açılan sayfada ilanın yanında bulunan DEVAM EDİYOR butonuna tıklayın ve e devlet şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra sistemdeki tüm bilgilerinizi güncelleyin eksik bilgileri tamamlayın.

Son olarak sol menüde bulunan başvuru sürecindekiler kısmına tıklayarak başvurunuzu yapın. Başvurular 5 Ocak 2020 tarihine kadar sürecek.

TÜM KAMU İLANLARI , JANDARMA UZMAN, ASTSUBAY POLİS ALIMLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

19 MEMUR ALIMI BAŞVURUSU BAŞLAMIŞTI

18 Aralık 2010 günü başvurusu başlayan Jandarma 19 kamu personel alımı başvuru ekranı için TIKLAYIN

Lisans ve