Jandarma Kamu Personeli Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda sivil memur alımı başvurusunun başladığına yer verildi. İşte başvuru şartları ve başvuru ekranı.

Jandarma Kamu Personeli Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Jandarma sivil memur alımı başvuru ekranı açıldı.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda , farklı kadrolarda istihdam etmek üzere 19 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 

Jandarma Genel Komutanlığı karargahı ile bağlı birlik ve kurumları bünyesinde istihdam etmek üzere yapılan kamu personeli alımında başvurular bugün başladı. Biz de kamu bülteni olarak bu haberimizde başvuru şartlarına ve başvuru linkine yer verdik.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde;

- T.C. Vatandaşı olmak.

- 657 sayılı DMK'nın 48'inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartları taşımak,

- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış veya Türk Medeni Kanunun 12 ’nci maddesine göre kazai rüşt kararı almış olmak.

- TCK 'nın 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

- Türk Silahlı Kuvvetleri, J.Gn.K.lığı, Sahil Güv.K.lığı ile kamu kurum ve kuruluşlarından emeklilik, kendi isteği ile istifa ve sağlık nedenleri hariç herhangi bir nedenle çıkarılmamış olmak,

- Terör örgütleri ile bu örgütlerin yasal veya yasadışı uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş, katılmamış olmak,

- Başvuru tarihinde herhangi bir siyasi partiye üye olmamak,

- 2018 KPSS' ye girmiş ve en az 60 puan almış olmak.

- Avukat unvanına başvuracak adaylar için Tablo-1’de belirtilen Avukatlık Ruhsatnamesine Sahip Olmak.

ALIM YAPILAN KADROLAR VE BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

Jandarma personel alımında başvuru özel şartları şu şekilde;

BAŞVURU EKRANI AÇILDI

Jandarma resmi sayfası Personel Temin adresi üzerinden yayımlanan duyuruda başvuruların alınmaya başladığına yer verildi. 

Başvuru ekranı için TIKLAYIN

Başvurular 5 Ocak 2020 tarihi saat 17.00 'a kadar devam edecek. 

TÜM KAMU İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN