Jandarma'da Çalışmak İsteyenler Dikkat: Personel Temin'de Başvurular Sona Eriyor

Jandarma bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada başvuruların 15 Ocak günü sona ereceğine yer verildi.

Jandarma'da Çalışmak İsteyenler Dikkat: Personel Temin'de Başvurular Sona Eriyor

Jandarmada çalışmak isteyenler dikkat: Başvurular bitiyor.

Jandarma Genel Komutanlığı bir açıklama yaptı ve jandarma bünyesinde çalışmak isteyen en az lise mezunlarının sivil memur alımına başvurusunu 15 Ocak 2021 saat 17.00 'a kadar yapması gerektiğine yer verildi. En az lise mezunu adaylar arasından KPSS puanı ile yapılacak kamu personeli alımında başvuruda son saatlere girilirken adaylar , başvurunun nasıl yapılacağını , sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda personel alımına dair bilgilere yer verdik.

Yayımlanan ilk ilanda sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verilirken diğer ilanda ise devlet memuru alımı yapılacağına yer verildi.

ALIM YAPILAN KADROLAR İLAN 1

2020 YILI J.GN.K.LIĞI AÇIKTAN SÖZLEŞMELİ PERSONEL TEMİNİ KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

DEVLET MEMURU ALIMI 2

2020 YILI J.GN.K.LIĞI AÇIKTAN DEVLET MEMURU  TEMİNİ KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURULAR BİTİYOR

Jandarma memur alımı başvurusu 15 OCak 2021 günü sona erecek. Adaylar başvurularını saat 17.00'a kadar aşağıdaki sayfadan yapabilecek.

https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris

Başvuru nasıl: Linki kopyalayıp yeni sekmede açın. Açılan sayfada DEVAM EDİYOR yazan yere tıklayın. Daha sonra e devlet giriş kısmına yönlendirileceksiniz. Burada kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra sol menüde bulunan bilgileriniz kısmından fotoğraf, kişisel bilgiler, eğitim ve sınav bilgilerinizi güncelleyin . Güncelleme yaptıktan sonra başvuru sürecindekiler kısmına tıklayarak ilana başvurunuzu yapabilirsiniz. 

KAÇ KATI ADAY MÜLAKATA ALINACAK

Yapılan açıklamada her kadro için 10 katı adayın mülakata çağrılacağına yer verildi. Başvuru sonuç açıklama tarihi henüz belli değil. Tarih belli olduğunda haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN